Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
między_piekłem_a_niebem

moja mama nie akceptuje mojego chłopaka

Polecane posty

Przykro mi strasznie... ale ona go naprawde nie akceptuje. Poznałam go jak mialam 13 lat, wg mojej mamy moim jedynym obowiązkiem wówczas i jedynym zainteresowaniem była NAUKA. No dobra, przyznaje 13 lat to troche młodo ale kochliwa bylam no i się na swój sposób \"zakochałam\". Kiedy w rodzinie ktoś pytał co tam słychać u M. , mama zawsze dodawała : mam nadzieję, że wkońcu moja corka znajdzie sobie normalnego chłopaka (czyt. bruneta, ostatecznie blondyna wysokiego, koniecznie z pieknymi zebami, DOBRZE SIE UCZACEGO, kulturalnego, przystojnego). Mojemu M zawsze zarzucała, że ma \"takie zaciśnięte usta\" (wg niej to zle wrozy\"... Dzis mam 21 lat i nadal jestem z Nim a ona nadal ma nadzieje, ze sobie kogos znajde. Kolejnym zarzutem jaki mu stawia, to to, że nie studiuje M dziennie na prestizowej uczelni ( BO PRZECIEZ JEDYNYM JEGO ZAJECIEM POWINNA BYC NAUKA). Ja studiuje 300 km od domu, kiedy dowiedziala sie ze zamierzamy razem zamieszkac zalamala sie ( legl w gruzach jej plan jakobym znalazla sobie kogos normalnego i posluchala jej rad i zamieszkala w akademiku) przykro mi strasznie, bo męża mojej siostry uwielbia, zawsze tak było ( może dlatego, że ma piekne zeby i usmiech :( ) Teraz jest na etapie powtarzania mi, żebym czasem NIE ZROBILA NIC GLUPIEGO...:( strasznie sie z tym czuje, tym bardziej ze ja i moj M pochodzimy z roznych miast, kiedy on mnie odwiedza na kilka dni wyczuwa niechęć mojej mamy i siostry ( ta kiedys powiedziala mi ze pewnie M sobie kupil mature a on to słyszał) Jest mi strasznie przykro, bo nie wiem jak ta sytuacje przeskoczyć. Zawsze podkreslam mamie, ze ardzo mi na nim zalezy, kocham go i ze nie pozwolee sobie by ktokolwiek go obrazal. Nic nie pomaga...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować