Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam z dna

cierpie,męcze sie...co mam robic

Polecane posty

Gość wyszłam z dna

mam kolege.... ktorego widuje w pracy ...mowi mi ze jak mnie widzi to mu milo i takie tam.....cos wspomina o spotkaniu...ale nie zaproponuje wprost .....a ja tylko na to czekam ......:(a on dalej nic.....potem znowu sie spotykamy w pracy a on nic na ten temat ....nie wiem o co mu chodzi .... skoro chce sie umowic to niech rzuci propozycje a nie takie gadanie mecze sie z tym az mi sie plakac chce ...o co mu chodzi?

Gość kwiatka01
sprowokuj to zeby cie zaprosił... no chyba wiesz jak to sie robi. I nie placz!! wszystko sie ulozy.

Gość ehh faceci
może dajesz mu do zrozumienia ze Ci na nim zależy, a z tym to wiesz jak potem jest. Widocznie chciał Cię przettestowac w ten sposob, nie daj sie, udawaj ze jestes strasznie zajeta. Pokaz mu na jakim jest ppoziomie;)

Gość wyszłam z dna
tez o tym myslalam ale ja jestem wstydliwa jak nie wiem co .... nie dam rady to jakas dziwna sytuacja nie rozumiem go....

Gość kwiatka01
czy ktoras z was rozmumie facetów????? nie probuj dziewczyno! ich sie nie da zrozumiec!

Gość wyszłam z dna
nie moglam pokazac ze mi zalezy bo jestesmy na stopie kolezenskiej udawalam obojetna ,staralam sie gadac z nim tak zeby wkoncu zaproponowal spotkanie a tu dalej nic .....

Gość kwiatka01
czy ktoras z was rozmumie facetów????? nie probuj dziewczyno! ich sie nie da zrozumiec!

Gość wyszłam z dna
nie moglam pokazac ze mi zalezy bo jestesmy na stopie kolezenskiej udawalam obojetna ,staralam sie gadac z nim tak zeby wkoncu zaproponowal spotkanie a tu dalej nic .....

wyszłam z dna ---> bawi się z Tobą w kotka i myszkę. Niektórzy faceci to lubią - takie gry, które już w związku nie są często przez facetów mile widziane, przed rozpoczęciem go są bardzo ekscytujące i nakręcają ich ;) Może spróbuj z nim poflirtować, ale nie tak ostentacyjnie, tylko tak, żeby nie do końca wiedział, na czym stoi. Jak się role odwracają to tacy panowie się gubią i wtedy przestają się droczyć i zaczynają działać i pokazywać, że im zależy. Powinnaś spróbować się przełamać - na pewno masz w sobie trochę z kokietki, jak to kobietka ;)

Gość ehh faceci
wydaje mi sie ze on po prostu wie czego oczekujesz i sie bawi, czy prowokuje, moze tak. I nie wierz w niesmialych. Każdy, komu zalezy zdobedzie sie na odwage. A po takiej porażce(gdyby odmowil) moglabys sie nie podniesc. Ile mcie lat? Jesli mona wiedziec;)

Gość wyszłam z dna
ja 23 on 26 :) moze lubi sie bawic w kotke i myszke ale to juz dlugo trwa flirtuje z nim wlasnie dlatego ze mialam ndzieje na spotkanie boje sie tego ze sie zalamie jak on by mnie odrzucił ..... moze on sie mna bawi....wiem ze zaniepokoił go moj pierscionek na palcu i sie pytal czy to nie przypadkiem od faceta..... zwariować można

Gość jupiiiiiiiiiiiiiiiii
"I nie wierz w niesmialych. Każdy, komu zalezy zdobedzie sie na odwage." bzdura na resorach

Gość ehh faceci
No to macie trochę , nie jestescie gowniarzami. hehe- pierścionek. Trzeba było odpow. TAK!!!!!!!!!!! to od mojego faceta, eh:))) ale by zrobił minę hehe Jeśli ci na nim zależy tak naprawde, to udawaj że jest odwrotnie, ale traktuj go wzorowo:). Spontaniczne zachowania- tez zalecane.;)

Gość wyszłam z dna
a ja powiedzialam ze dostalam pierscionek od siostry ... udaje tylko kolezanke i tak bylo od poczatku chocaiaz mi sie strasznie podobal ...to on zaczął stre\zzelać gadki o spotkaniu ..... ja wiem ze dla was to moze nudne ale dla mnie to jest duzy problem..... bo nie wiem czy dac sobie z nim spokój czy co mam robić 😭

Gość ehh faceci
ja bym sobie odpuściła, a jemu jesli zalezy to i tak nie da Ci spokoju;) Ja np w miedzyczasie rozejrzalabym sie za kims innym. Poza tym 'nie ten tramwaj - to następny!!' - to moje ulubione powiedzonko;)) hehe

ale chwila - raz piszesz, że jestes obojętana, że udajesz tylko koleżankę, a w innym miejscu, że z nim flirtujesz. No to jak to w końcu jest - flirt to flirt, można uskuteczniać różne gierki, ale one mają go podkręcać, a nie zniechęcać. Całkowita obojętność może go zbić z tropu

Gość a może _____
wcale nie jest tak jak myślisz ??? a może po prostu w tej pracy jesteś najbardziej przyjazna mu duszą i facet cie lubi, może jest ci za coś wdzięczny ?? a ty od razu myślisz sobie nie wiadomo co.

Gość ja to ja znow ja
mam cos podobnego-nic juz nie wiem_pozdrawiam autorke trzymam kciuki

ale fakt, ehh faceci może mieć rację - jeśli to już trwa jakiś czas, to powinnaś być pewna, że sie wyraźnie Tobą interesuje (nawet jeśli się droczy). Jeśli tak nie jest, to może mylnie odebrałas jego sygnały - ale nic to, głowa do góry, \"tego kwiata jest pół świata\" :D

Gość wyszłam z dna
chce go sobie odpuścić a potem jak go zobacze to znowu o nim mysle jeszcze nigdy tak nie mialam ...boze to jakas masakra

Gość ehh faceci
polecam książkę : "Myśl jak facet". A w ogóle to co z niego za typ?;) do kazdego lepiej podchodzic indywidualnie hehe

Gość ehh faceci
POWODZONKA!!!!!!!!!

Gość wyszłam z dna
pisze tak jak jest ...udaje obojetna......jednego dnia ...tydzien pozniej z nim flirtuje.....jestem niesmila..pierwsza ni ezaczne......ale jak on zaczyna to ja tez potrafię ...:) ciezko mi z tym wydaje mi sie ze jest man zainteresowany ale jak by sie bał ze ja go "pogonie" sama nie wiem moze czasami jestem za obojetna ...bo boje sie pokazac ze mi zalezy

ehh faceci --> a masz może tę książkę w wersji elektronicznej? Chętnie zerknę, bo tytuł jest ciekawy :)

Gość ehh faceci
tej książki w necie nie mam. Mam "Mężczyzni sa z marsa, kobiety z wenus" oraz "Dlaczego mężczyzni kochaja zołzy";)

Gość wyszłam z dna
ciezko wyczuć co to za typ...cieżki ;) ehhh faceci ----dzieki ja tez chcetnie poczytam ta kasiazke jak masz....?

Gość ehh faceci
ksiazka "Mysl jak facet" jest niedroga- 19.90 i połyka sie ja od razu. A tak na marginesie w dwie godz w ksiegarni mozna ja pochlonąć ;)

Gość wyszłam z dna
dobrze wiedziec..bede czytac...moze cos zrozumiem bo jak nie to sie faktyvznie załamię

a mogłabyś mi w wolnej chwili przesłać \"Mężczyzni są z marsa, kobiety z wenus\" - będę wdzięczna klaudia027@o2.pl