Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamlel

mam dośc...

Polecane posty

Gość mamamlel

pisze bo niewiem z kim mam o tym pogadać.,.. chodzi o szkołe,daleko dojeżdzam i codziennie mam ciezkie i długie lekcje..codziennie boli mnie strasznie głowa,nie moge dojsc do siebie.Wracam pozno,nie mam na nic czasu...bardzo kocham mame i chcialabym z nia spedzać czas,w nocy nie śpie i rycze czemu muszę się czuć jak skuta w wiezieniu...pół dnia nie ma mnie w domu.. nie dam juz rady tak dalej....chyba sie powiesze,nie widze dalszego takiego życia...dopiero chodze drugi dzien a juz jest taka sytuacja....

Kruca,tragedia!:( Weź się w garść! Ludzie gorzej mają,a muszą żyć! Ile Ty masz lat,że tak rozpaczasz,że Mamy nie widzisz pół dnia!? ♥♪♫

Gość mamamlel
nie mogę wytrzymać tego bólu głowy... i tesknie za mamą,bardzo jestem z nią zwiazana,bardzo przezywam rozłąki Jestem w gimnazjum...

Z bólem głowy---------->do lekarza. jeśli chodzi o Mamę,najwyższy czas przeciąc pępowinę.Ja też czuję się związana z moją Mamą.Dzwonię do niej codziennie,ostatnio widziałam Ją dwa lata temu,a dzieli nas odległość,prawie 400 km.I co Ty na to? Chodzisz do gimnazjum...........Nie jesteś malutkim dzieciaczkiem....... Weź się w garść,jak pisałam! A,co będzie później? ♥♪♫

jak siedzialam dlugo w szkole to tez bolała mnie głowa, moze pójście do lekarza cos pomoże? nie załamuj sie skończysz szkołe beda gorsze problemy uwierz mi, trzymaj sie i nie dołuj:)