Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isia25

kolczyk w pępku u dziewczyny z wałkami tłuszczu na brzuchu - co o tym sądzicie?

Polecane posty

witam .... może zaraz polecą gromy na mnie ale ja uważam że dziewczyny brzuch która ma kolczyk w pępku kiedy nie ma płaskiego brzucha z wałkami tłuszczu wygląda ochydnie ... miałam koleżankę która mimo tuszy miała kolczyk i jak siedziała on jej się chował .... w wałkach tłuszczu .... zresztą jak stała to też się chował pozatym świecidełko w pępku przukuwa uwagę do brzucha i ona się wydaje jeszcze bardziej tłusty co Wy o tym sądzicie?

Gość smerrfetka
blee zaraz puszczę pawia... dla mnie to wygląda obrzydliwie, jak ktoś ma wałki to powinien je delikatnie ukryć, a nie jeszcze eksponować i sobie kolczyki do pępka wsadzać... nieapetyczne i nieestetyczne

Gość okropnieeeeeeeeeeee1
mysle ze to okropne, najpierw trzeba miec płąski brzuch a puzniej kolczyka. :| bo tak z wałkami to okropnie!!!!!!

ale tłuszczu na nosie raczej nie mamy... :) poza tym ja uważam że płaski brzuch sam w sobie może być bardziej sexi a jeżeli by z kolczykiem

masturbatorka-nr-1 - źle przeczytałam .... przeczytalam że panienka ma kolczyk w nosie ;) sorki

Gość modelka11
moim zdaniem wyglada to tragicznie... az zbiera mnie na wymioty gdy widze takie obrazki. Niestety takich dziewczyn jest pełno, nie wiem czy one luster nie mają? :o

Gość modelka11
a poza tym kolczyk w pepku nie podoba mi się nawet u osoby szczupłej. :P Wygląda to tandetnie. Wolę np. w brodzie, między oczami, w nadgarstku... no... w takich oryginalniejszych miejscach :D

ale wiesz ... nie ważny jaki brzuch ważne żeby kolczyk dyndał :D

ale wiesz ... nie ważny jaki brzuch ważne żeby kolczyk dyndał :D

Gość modelka11
dla szpanu, tak? Pff :D wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha.