Margherite 17 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, konie na ambonie napisał: tobie tez nie idzie z tym rosyjskim co to za wyraz ten kohaticja ? tam sie uzywam wam a nie ty w wiekszosci wypadkow Tylko ruskie litery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Kocopoł napisał: To Qweta to jednak jaki troll a nie qwerty w stanie psychotycznym huh Ktoś tu tak nazwał qwerty, to może i ten ktoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu Zauważę tylko (bo dopiero to przeczytałam), że trzeba mieć autentycznie jakieś zaburzenia percepcji, żeby stwierdzić, że Przemek "obiektywnie nie jest brzydki", a nawet może, że jest przystojny (?!). U Przemka wszystko genetycznie wyglądowo poszło nie tak. Nie będę się znęcać, więc bez detali, choć to wredne i na współczucie nie zasługuje, jaki koń jest, każdy widział wiele razy. Bardziej mnie zdumiewa, jak można stwierdzić, że Przemek jest ok albo, że jest podobny do tego botoksa od Elci, który swoją drogą jest serio przekoszmarny, jak karykatura dosłownie (Elcia, nie bij ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Masz tu z panem nadmuchanym. xd Co to za dzieło filmowe w ogóle ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Zauważę tylko (bo dopiero to przeczytałam), że trzeba mieć autentycznie jakieś zaburzenia percepcji, żeby stwierdzić, że Przemek "obiektywnie nie jest brzydki", a nawet może, że jest przystojny (?!). U Przemka wszystko genetycznie wyglądowo poszło nie tak. Nie będę się znęcać, więc bez detali, choć to wredne i na współczucie nie zasługuje, jaki koń jest, każdy widział wiele razy. Bardziej mnie zdumiewa, jak można stwierdzić, że Przemek jest ok albo, że jest podobny do tego botoksa od Elci, który swoją drogą jest serio przekoszmarny, jak karykatura dosłownie (Elcia, nie bij ;)). Będę bić! Przestraszyłaś się? ;pp A tak poważnie to ja nie uważam żeby tak było, on jest modelem i na innych zdjęciach wyglada inaczej, a aktorem został chyba tak przy okazji tylko. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, xDxDxDxD napisał: A tak poważnie to ja nie uważam żeby tak było, on jest modelem Zdziwiłabym się, gdyby nie był, w modelingu męskim takie twarze są chyba poszukiwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, xDxDxDxD napisał: A tak poważnie to ja nie uważam żeby tak było, on jest modelem Czyli według RymCyma Przemysław też mógłby zostać gwiazdą modelingu (skoro podobny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, KróliczekZły napisał: Zdziwiłabym się, gdyby nie był, w modelingu męskim takie twarze są chyba poszukiwane. Tutaj np już mi się mniej podoba. https://zapodaj.net/plik-lUQ3DT5Yq3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tutaj np już mi się mniej podoba. A mi z kolei tu bardziej, niż jako ten goguś w mundurku ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: A mi z kolei tu bardziej, niż jako ten goguś w mundurku ;D Tak wlasnie myslałam, że efekt w twoich oczach będzie odwrotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tak wlasnie myslałam, że efekt w twoich oczach będzie odwrotny. Czyli wychodzi na to, że się już troszkę znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 1 godzinę temu co za pech u żadnej z Was nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Czyli wychodzi na to, że się już troszkę znamy Wcześniej jak opisywałaś mniej więcej co Ci się w mężczyznach podoba a co niekoniecznie to było oczywiste że trochę odwrotność niż u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano 44 minuty temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: co za pech u żadnej z Was nie mam szans Ja mam niskie standardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Pieprz napisał: Ja mam niskie standardy my do siebie pasujemy charakterem i poczuciem humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: my do siebie pasujemy charakterem i poczuciem humoru Charakterem? A to ciekawe. Jak mnie rozpracowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 31 minut temu 8 minut temu, Pieprz napisał: Charakterem? A to ciekawe. Jak mnie rozpracowałeś? widzę co Cię śmieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 26 minut temu 2 godziny temu, draże korsarze napisał: Qweta pewnie sroon a tutka to Klaudiusz tępy. Mun ostatnio cię wyzywał od paryskich ku pewnie odrzuciłas jego zaloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: widzę co Cię śmieszy To się tyczy poczucia humoru. Ale jaki ja mam charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 350 Napisano 25 minut temu 15 minut temu, Pieprz napisał: Ja mam niskie standardy 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: my do siebie pasujemy charakterem i poczuciem humoru Też zauważyłam, że się dogadujecie (spokojnie to nie zadne swaty, żeby nie bylo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, Pieprz napisał: To się tyczy poczucia humoru. Ale jaki ja mam charakter no dobra już napisze prawdę jestem oszałamiająco przystojny ale chciałem dać Ci wymówkę, że chodzi o charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no dobra już napisze prawdę jestem oszałamiająco przystojny ale chciałem dać Ci wymówkę, że chodzi o charakter Ulżyło mi. Gdybyś był brzydki mogłabym się zakochać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 14 minut temu Dnia 7.10.2025 o 17:53, konie na ambonie napisał: tobie tez on sie podoba ? jednak baby to maja dziwny gust zwlaszcza te wielkie widze, że kolega w temacie oceny atrakcyjnosci facetów... aha, zawsze podejrzewalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 12 minut temu 9 minut temu, Pieprz napisał: Ulżyło mi. Gdybyś był brzydki mogłabym się zakochać. fajnie, w koncu userzy dobierają sie w pary... lepsze niz to blokowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 34 Napisano 11 minut temu A o którego chodziło (Libed, który to niby "dziwny gust wielkich bab")? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach