Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet juz nie do wzięcia

kobiety prosze pomózcie

Polecane posty

mozecie poradzic jaki pierscionek zaręczynowy mozna kupić wybrance swojego serca byłem już u 5 jubilerów i dalej pomysłów brak moze macie jakies linki pozdrawiam

Gość moze popytaj ja jakie jej sie
podobaja pierscionki, ale jakos tak, zeby nie wiedziala, ze chodzi o zareczynowy :)

do 500 zł

Gość drogi facecie
przyjezyj sie dyskretnie bizuteri jaka nosi twojawybranka, czy jest to raczej srebro ( wtedy wybiez pierscionek z bialego zlota lub platyny) czy zloto ( wtedy szukaj zoltego zlota) czy jej bizuteri jest duza i rzucajaca sie w oczy, czy raczej skromna i klasyczna jesli ona nie nosi w ogole bizuteri, to niewielki pierzcionek z bialego zlota z diamencikiem na wpeno jej sie spodoba mozesz tez poprosic jej siostre lub przyjaciolke o pomoc w wyborze

Gość ja dostalam ten
pierscionek na zareczyny http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=458&sess_id=98137eedb09eefad2df467bea2233c3b. moj jest wprawdzie z brylancikami a ten z cyrkoriami, ale nie widac zadnej roznicy co to za kamyczki sie blyszcza. wiec to i tak nie ma znaczenia. powiem Ci, ze prezentuje sie pieknie i niezwykle elegancko i jest dyskretny. i nie zaczepiam o bluzki wystajacym oczkiem. pierscionki, ktore zaporponowaly dzieczyny wyzej tez sa bardzo piekne i eleganckie. idz w tym kierunku.

Gość maaaalaaaa
biale zloto,z brylancikami

Gość maaaalaaaa
biale zloto z brylancikami lub zloto zolte z bialym mieszane

Gość a może ...
mój jest bardzo podobny do tego i polecam bo bardzo praktyczny i elegancki, nie zahacza się o nic ani nie przeszkadza przy codziennym użytkowaniu ... i ślicznie wygląda jeśli ktoś nie ma drobniutkich i wąziutkich paluszków wiotkiej pianistki :-)

Gość mnie osobscie
podoba się pierscionek jeżyk z cynkorią

Gość Goshka ja
Ja mam gładką obrączkę i do tego cyrkonię w kształcie łezki, ale położoną poziomo :)