Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

do facetów w sprawie kobiet!

Polecane posty

jakie wt męzczyzni wolicie kobiety? szczuplutkie, ktore przy wzroscie 170 wazą 48kg czy takie jak ja:P mam 169cm wzrostu i 55kg a wymiary \"zblizone do idealu\" 90-60-90;) PS.Ten topik zalozylam nie dlatego ze jestem pusta tylko dlatego ze mi sie nudzi:P

Gość Marcinkow
Ja lubię tłuste babeczki. Wieszaki sa nudne i płaskie. Puszyste i zadbane, pachnące, wydepilowane, ładnie ubrane kobiety są cudowne. Jak taką się weźmie do łóżka to ach.... kończę bo mi staje

Gość fdsre
dla mnie masa jest raczej obojetna.Wazne by nie byla anorektyczka czy wazyla powyzej 80 kg. 45-80 kg to masa ktora toleruje

Gość IwonkaKraków
ja mam 172 i 66kg czy jestem tłusta ??:( mam dołka chce zrzucic tak do 60... błagam pomocy !!!!

Gość fdsre
czyli jesli ma na przyklad 169 wzrostu to powinna wazyc 50-80 kg . JEzeli ma mniej lub wiecej to jest dla mnie nieco razace.

Gość hbrjhw
alepuszyste maja wiszaca skore:Oi sa takie duze..?

Gość fdsre
w moim przedziale sie miescisz.

Gość fisztaszka
ja mam 175 cm i wze 6 dych? co o tym mysliscie🖐️

ja kiedyś podpytałam jak wyczułam moment mojego mężusia i powiedział, że jedynym ideałem tylko ja jestem :) :) :) więc wyglądajcie jak ja ;) a na poważniuchno to jestem naprawde jak mówi mężuś i nie tylko, bardzo sexi (p.s a mam juz dwójke dzieci)

Gość Marcinkow
Puszyste nie mają wiszącej skóry. Ja to wiem :D Mają taką ciepłą miękką skórę. I wcale nie muszą być wielkie. Mówię o puszystych, a nie o osobach niepełnosprawnych z powodu wagi i znacznego nadmiaru ciała.

Gość fdsre
dokladnie jakos waga powyzej 80 + kg mnie nie kreci.

Gość IwonkaKraków
no właśnie wiszącej skóry nie mam ... delikatny brzuszek ... ale biegam codziennie teraz przez ta pogodę nie mogę :( czy to dużo ?? chce wiedzieć co myślicie ale szczerze

Gość fdsre
z tego co mi wiadomo kobiety z nadmiarem kg nie maja brzucha tylko wiecej w biodrach.To u mezczyzn wszystko sie odklada na brzuchu.

Gość fisztaszka
iwona krakow-->to wszystko zalezy, ja waze 60kg a mam na udach kolo tylka wiszaca skore, bo mi sie cwiczyc nie chce:O i wiecie co?jak sobie kojarze kobiety grubsze, to tez wydaja mi siebyc ladnie ubrane, pachnace i cieple:O ale sama grubsza bym nie chciala byc.

Gość IwonkaKraków
to zle Ci wiadomo :)

\"szczuplutkie, ktore przy wzroscie 170 wazą 48kg\" kobieto, nie wiesz co piszesz ;) waze tyle przy wzroscie 162 cm i jestem bardzo szczupla, wiec przy wzroscie 170 cm wyobrazam sobie patyczaka :) a zdecydowana wiekszosc facetow lubi kobiety "w sam raz"

Gość fisztaszka
mysle, ze najlepeij jest byc szczupla, nie chuda nie guba. :) to dziwne, bo czasem jak na siebe patzre to widze grubaske a czasem sie czuje za koscista:Omoze jakis ruch by sie przydal by sie troche ujedrnic i umiesnic

Gość IwonkaKraków
fisztaszka no mi nic nie zwisa ... nawet piersi są sliczne nie opadniete tylko ten lekki brzuszek ii delikatne boczki :( mysle zrzucić tak z 6kg i bedzie dobrze 172 na 60kg to jzu chyba nie tak zle :( wszyscy mowią ze nie musze ale ja zle sie czuje :(

Gość IwonkaKraków
hmm to chyba wygladasz jak patyk

Gość fisztaszka
iwonakrakow-->to zobacz, shcudnij troche i zobacz jak sie bedziesz wtedy czula:)najwazniejsze jets to jak y sie czujesz.jesli ci zle z taka waga to walcz kobieto!;)

Miałoby tylko do facetów:P Pinakolada jeśli przy 169 cm ważysz 55 kg to wszystko jest w porzadku,mozę nawet jesteś trochę zbyt szczupła;) anorektyczki nie podobają mi się w ogóle.

Gość gfdre
mnie kreca laski z wieksza iloscia kg.Nie chorobliwe ilosci ,ale takie maja lepsze ciała.

Gość IwonkaKraków
fisztaszka tak zrobie mam motywacje :) nie mam zamiaru sie głodowac bo jedzenie jest takie pyszne ale bieganie fitness mam nadzieje ze pomoze :) buziaki :*