Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

ech no i jak tu nie zwariowac

Polecane posty

wlasnie sie dowiedzialem od mojej ex ze ona teraz czuje sie szczesliwsza bo ja to ja ograniczalem i w ogole zatracala sama siebie chcac byc ze mna, grr no i jak tu nie zwariowac. Miliard razy jej powtarzalem ze nie chce nikogo innego niz ona i nie chce zeby ona sie zmieniala. Chcialem zeby zawsze byla soba. Grrr.... zrozumienie kobiet jest absolutnie niemozliwe

byłeś dla niej za dobry właśnie.... kobiet nie trzeba rozumiec, bo to niemozliwe, nawet, a moze szczegolnie dla nich samych... wystarczy sie nauczyc je obsługiwać...

Gość jak slowo daje
kobiety mozna zrozumiec WYSTARCZY CHCIEC !!😠

Gość Xavi
To zła kobieta była. Znajdziesz godną siebie która doceni dobroć serca

żadna nie doceni i nie dlatego wcale, że kobiety są złe, tylko zbyt dobrzy ludzie są nudni i bez wyrazu - obojga płci... tyle ze facet jest dodatkowo jeszzce niemęski ze swoją przesadną dobrocią

Gość Xavi
Liczy się dobro serca. A chamy do wora

Gość bo facet to ma byc facet
a nie jakas ciota :P

posluchalabym histori ale od drugiej strony- czyli od strony kobiety, znajac historie z 2 stron wtedy mozna oceniac ;)

podobno chcieae to móc, ale ja w to pow+-tpiewam, ja bardzo chc+-c, od kilku lat nie odnosze sukcesów na tym polu :/

Xavi - argument o chamach to klasyczny acz marny text kazdego zniewiesciałego facetcika.... a kobieta Z DWOJGA ZŁEGO woli chama, bo ten przynajmniej ją kręci, a z takim ciepłym ulepkiem, to nawet do łóżka isc jej sie nie chce....

Gość Xavi
Jak suka to wybierze chama

czemu kobiety obrażasz... prawie wszystkie na tym forum.... bo one ciągle narzekaja na swoich chamskich facetów

Gość Xavi
Skoro są sukami to są

maciek---> nie martw sie... dla nas kobiet tez czasem nie jest latwe zrozumiec faceta... ot taki jeden przyklad... spotykam sie z facetem jest wszystko ok, pieknie, ladnie a potem on mi pisze smsa ze mu sie bardzo podobam, ze jestm slodka ale ze poki co nie mozemy sie widywac bo zaczal sie znowu slyszec ze swoja ex... tak wiec... pewnie mi napiszesz... przynajmniej byl szczery powinnas byc zadowolona i tego typu texty.. ale ta jego szczerosc to wiesz... wolalabym z nim sie widywac a nie czytac smsy jak bardzo chcialby sie ze mna zobaczyc... pocalowac.. ludzie przejdzmy moze troche do dzialania a nie mowienia... co do tej panny... ehhh... znudzilo jej sie zachwycenie, Twoja troskliwosc... zapewnienia... kobieta musi byc niepewna i zawsze chce walczyc... no moze nie zawsze ale zazwyczaj... co myslisz?

ale moment, moment, ja nigdy nie twierdzilem ze Ania to jest suka lub ktokolwiek podobny. Moim skromnym zdaniem to swietna kobieta, ale czasami idzie zwariowac :/

Gość Xavi
Jak nie jest suką to znaczy że nie zostawiła Cię za Twoją dobroć. Pewnie uznała że nie chce być z Tobą. Tak czasem jest '

Moim skromnym zdaniem to swietna kobieta i tu leży problem... dostałeś kopa, a Ty ją dalej gloryfikujesz

Gość Xavi
Ja myślę że ona teraz zachowuje się jak suka i chce Ci dokopać.

komiczne--> on jej nie gloryfikuje... sluchaj widac to spoko chlopak... jesli nawet panna dala mu kosza ma o niej swoje zdanie niezaleznie od tego ze zdecydowala sie byc z kims innym...

Gość Xavi
Suka z niej. "Lepiej mi bez ciebie" "Czas z tobą to porażka" Widać że jak mówiła że go kocha to kłamała. Kiedyś za to została by ukamieniowana

komiczne--> ehh... i w tym masz racje... fakt faktem... jak ktos za bardzo slodzi... wszystko co za duzo jest niezdrowe... wiem cos o tym... a panna ehh... wybrala inna droge...

nic się nie martw kobiety to skomplikowane instytucje ale i wy faceci macie wiele skór

Gość Xavi
Autor znajdzie prawdziwą kobietę która doceni miłość i kwiaty

o moj boziu, nie ja dostalem kopa, tylko raczej powiedzialem jej ze dluzej sie nie bedziemy spotykac bo gdzies sie zgubila tak kobieta w ktorej bylem zakochany, a na dodatek zawiodla moje zaufanie (ale mnie nie zdradzila ani nic takiego). Tylko szkoda ze ja nadal ja uwazam za swietna dziewczyne i pluje sobie w brode ze sie nie udalo, ale widac tak czasami bywa :( Nie wiem czy jej tak z obecnym facetem lepiej skoro mi sie wyplakuje ze jej dokopal znowu i ze w ogole poczula sie glupia i nic nie warta

Gość Xavi
Czyli ma za swoje.

a tak poza tym to miala do mnie pretensje ze nie jestem cukierkowy i nei kupuje jej kwiato.. ale ja nie chcialem byc sztuczny, jak wymuszane kwiaty

oj maciek---> namieszales tutaj troche... no ale ok... i wlasnie tacy sa faceci... najpierw Cie zostawia a potem chca byc przyjaciolmi... ni mowie bo czasem sie to udaje... (wlasny przyklad) ale zazwyczaj nie na dluga mete...