Billabong 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dziewczyny ile Ważycie przy wzroście 160 cm?? A ile waszym zdaniem powinno się ważyć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billabong 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Hej piszcie!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akka22 Napisano Wrzesień 5, 2007 ja 47-48 kg. Mi ta waga odpowiada :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agagatka Napisano Wrzesień 5, 2007 50-53. Wolę 50, ale dochodziłam już do 54. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawusia 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Ja mam 170 i waze 49 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawusia 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Billabong - a ile wazysz ?? Bo to w sumie kwestia indywidualna :) Ja przy tym co waze nie jestem chuda. Wygladam po prostu normalnie :) Moja siostra jest odrobinke nizsza (tak z 2-5cm) ode mnie i wazy 46 kg ale wyglada na nieco grubsza niz ja ... to moim zdaniem po prostu kwestia budowy ciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 162 cm Napisano Wrzesień 5, 2007 ważę 50 kg i ani drgnie :( a szkoda, bo chciałabym ciut więcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawusia 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ja mam 162 cm - mam tak samo: 49-50 kg i nic poza te granice ;) Taki organizm :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tu jestem 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ja mam 162 a waze 60 kg! czy to duzo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2018 nqpwDc2F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach