Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatatata

male piersi-malo mleka????

Polecane posty

Gość tatatata

mam male piersi ,bo wogole jestem drobna osoba, czy bede miec wystraczajac duzo mleka...??? w ciazy tez za duzo nie przytyje bo jestem juz w 4 miesciacu a przytylam tylko 1 kg:( i wcale nie mam apetutu

Gość NIEEEEEEEEEE
ja mam ogromne piersi a mleka nie mialam wcale wiec ilosc mleka nie zalezy od wielkosci biustu

Gość małe piersi - dużo mleka
miałam straszny z tym problem. Mam bardzo małe piersi a mleka bardzo duzo. Nie martw się:) to własnie te panie, które maja duże piersi mają mniej pokarmu.

Gość tatatata
aha, wiem ze piersi mi jeszce urosna ale na pewno nie bede duze

no widzisz, prawde napisałam:)

nie będą duże, ale będą dużo wieksze niż masz teraz :D

Gość impresja*
ja mialam malenkie piersi-karmilam bezproblemowo rok czasu piersi to tylko miesnie wielkosc nie ma wpływu na ilosc mleka

ja mam sredniej wielkosci w ciazy wgole nie urosly, tak samo jak karmilam, co jedynie lekko spuchly a mleka mialam tyle ze nie jedno dziecko moglabym wykarmic, ciagle mialam nawaly i prawie wogole z lozka na poczatku nie wychodzilam bo ciagle z goraczka lezalam :( przychodzila polozna codziennie przez 8 dni i mi sciaglala :-o tak wiec mozna miec male piersi i miec duzo pokarmu :)

Gość tez mama
Nic sie nie boj ja mam 75 B mini mini ajak karmilam to mogly sie jeszcze blizniaki podlaczyc, pij bawarke i duuuuuuzo wody.

Gość mama córeczki
też mam 75 B, a jak dostałam pokarmu to az rozstępy mi się zrobiły (nieduże, ale fakt jest faktem), mleka było pod dostatkiem, dziecko ma 8 msc i nadal karmię. Jedyne co to niewygoda w karmieniu, małe piersi trudniej podac i musisz znaleźć pozycję taka, by tobie było wygodnie i żeby dziecko dobrze trzymało pierś

Gość luluta
mam miseczkę 70B,a moze raczej duze A. Karmiłam córkę przez 14 miesięcy.Miałam tyle pokarmu,ze mogłabym wykarmić całą armię bobasów. Więc nie martw się na zapas. Weź tez pod uwage fakt,że w mniejszych piersiach pokarm nie ma tyle miejsca i piersi szybciej twardnieją.Uważaj i odciagaj pokarm jesli tylko bedzie taka potrzeba.

Gość tatatata
jeszce mam czas -4 miescace:)

do tatata ja mialam miseczke 70A w czasie calej ciazy!!! a po porodzie przez 2-3 dni piersi pod wpywem mleka urosly mi do 75C ,nadal karmie jestem poltora miesiaca po porodzie teraz mam 70C:) tylko ze przy tym duzo rozstepow:? ale piersi fajniusie!! nie martw sie

małe piersi - mało tkanki tłuszczowej, duże piersi - dużo tkanki tłuszczowej zgadzam się z tym, ja też słyszałam, że w duzych piersiach często jest mniej mleka niż w mniejszych jedno mnie zastanawia ;) jak byłam w szpitalu, widziałam kobietę, już chyba dobrze po czterdziestce, która miała piersi do pasa - ciekawe, czy miala pokarm...