Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmalenstwoxxx

skrócenie cyklu-mozna???

Polecane posty

Gość xxxmalenstwoxxx

czy moge wziasc 18 tabletek i zrobic przerwe robil ktos w ten sposób i czy jestem zabezpieczona w czasie nastepnego cyklu??? prosze o porade

Gość xxxmalenstwoxxx
nikt nic nie wie??? gdyby byly w ulotce napisane takie rzeczy byloby fajnie:( a tu lipton...

Gość hejaaaaaaaaaa
jestes zabezpieczona. wystarcza w cykly 17 tabletek aby dzialaly prawidlowo. pamietaj tylko, zeby 8 dnia wziasc tabletke! zeby Ci sie dni nie pomieszaly!

Gość a potem będzie
że brałam tabletki i mimo to ciąża. Jak to się mogło stać???

Gość hejaaaaaaaaaa
nie bedzie ciazy jesli po 7 dniach przerwy wezmie kolejna tabletke. 17 tabletek zabezpiecza caly cykl. polecam strone www.lekka.pl i tamtejsze forum- mozna sie duzo dowiedziec :)

Gość xxxmalenstwoxxx
a potem bedzie ciaza i tak narazie nie zamierzam wspolzyc bo nie mam z kim a okres chcialam miec wczesniej...

Gość to po co pytasz czy będziesz
zabezpieczona skoro nie zamierzasz współżyć? Przed czym w takim razie chciałaś się zabezpieczyć skoro o to pytasz?

Gość xxmalenstwoxx
pytam w razie czego dla upewnienia sie kto pyta nie bladzi...a noz widelec kochanie przyjedzie i bedzie fiku-miku:) i co w tedy mam pytac czy mam cykl zabezpieczony...wole wczesniej niz pozniej...

Gość malutka102
ja rozmawiałam ze swoim ginekologiem i nie mówił mi ze 17 tabletek zabezpiecza cały cykl, mowil-owszem o skroceniu, ale zrozumiałam ze moge zrobic przerwe jaka mi pasuje, hmm poczytam te stronki...

Gość martyna23
czyli co dziewczyny? a jesli wezme np. 16 tabletek, potem zrobie przerwe i na 8 dzien wezme pierwsza znowu to bede zabespieczona, czy co? Bo sie pogubiłam :/

Gość xxmalenstwoxx
ja na www.lekka.pl wyczytalam ze minimum jest potrzebne 17 tabletek ale najlepiej zapytac gina tylko ze ja w tym momencie nie bardzo moge...ale czytalam ze przerwe mozna zrobic w razie zapomnienia 18 19 20 21 tabletki poprostu nie brac zaleglej tylko jesli sie ktoras zapomni zrobic 7-dniowa przerwe i zaczac spowrotem brac nowe opakowanie...czyli chyba mozna ale pewnosci nie mam:(...