Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowywacz

ona ciągle kkłamie- wstydzi sie?

Polecane posty

Gość zapytowywacz

Moja dziewczyna miała wielu przde mną, ja jedną. Nie mówi mi a ja to wiem bo kilku jej byłych znam. Dlaczego sie tego wstydzi, czemu ciągle kłamie?

No jak nie mówi, to jak ma kłamać. :O Nie rozumiem tego??? A co chcesz żeby Ci opowiadała jak jej było przyjemnie z innymi. Taki jesteś ciekawy. Tylko szkoda idioto że nie pomyślałeś o tym że teraz Ty jesteś dla niej najważniejszy.

Gość słuchaj no ty
jestem ciekawa dlaczego bardziej wierzysz tym swoim kolesiom niż dziewczynie ,jak znam życie to oni się tylko chwalą bo ci zazdroszczą że wybrała ciebie , a dziewczyna nic o tym nie ma pojęcia i raczej dobrze się zastanów nad swoimi kolesiami a nie nad dziewczyną.

Gość słuchaj no ty
mnie też na dzielnicy oskarżali ,że na pierwszej randce daję a zdarzyło mi się tak tylko kilka razy. ludzie sa paskudni... :(

Gość hopin
nie chce mówić nie naciskaj bo jeszcze się dowiesz czegoś czego nie chciałeś usłyszeć

Gość ncncx
wy kobeity chyba nie rozumiecie jednego - jak ktos sie was o cos pyta, wy odpowiadacie wymijajaco, sciemnaicie to jest to zwykle klamstwo. nie mowienie czegos co powinniscie powiedziec to klamstwo i tyle. ja tez nie bede mowi lze chodzilem na dziwki, ze lubie przemoc w lozku i jestem alkoholikiem, i mam dlugi, czy jak to zataje przed swoja przyszla kobieta, ozenie sie z nia i wtedy ona sama sie tego dowie, nie odemnie, czy to bedzie wporzadku? przeciez nie sklamalem ! rozumiecie? watpie takie sa juz kobiety, zeszmacone, w mlodosci daja doopy kazdemu a faceta chca porzadnego i same sie na takie zgrywaja, a doopa ! niech se szukaja latawcow takie jak one same sa, a przwdziwych mezczyzn szanujacych zwiazki mikosc i seks zostawia prawdziwym kobieta a nie szmata

Gość słuchaj no ty
podszywaczu spylaj bo sie wkur..... ja ci tylko piszę że koledzy często zmyślają takie rzeczy o fajnych dziewczynach bo lubią się przechwalać i popisywać przed innymi a rzeczywistość skrzeczy.Znam wielu takich kumpli co tylko jak jakąś laskę zobaczą to oczy im się świecą ,a jak dostają kosza to przecież nikomu o tym nie powiedzą tylko twierdzą że ja przelecieli ,banał.

Ona sie wstydzi zebys ty nie posadzil jej ze jest kurwą ,bo wcale tak nie jest a tylko to ze nie znalazla jeszcze swojej miłosci w tej chwili tylko ty się liczysz i gdyby ci powiedziała ze miala innych i byli lepsi to z toba bylby koniec czy ty nie mozesz tego zrozumiec.Nigdy sie nie pyta kobiety dojrzaly parter o jej poprzednich partnerow jak ona sama nie mowi bo to nie ma sensu.Kobiety nie sa facetami PAMIETAJ

Gość zapytowywacz
Nie o to chodzi. Chce znać prawde od niej, fakty i jej opowieści dziwnej treści mijają się całkiem. Co innego mówi swojej pszyjacółce jak do niej pisze smsa odemnie z phona a co innego mi ściemnia. Po co to tak kręcić że sie cnotką było do 18-tki jak to brednie. Wole dowiedzieć sie wszystko od niej nic kiedys w przyszłości jakimś przypadkiem, rozumiecie? A, jak pytam to ściemnia coś od rzeczy zupełnie.

Gość Jestes mlody
a przez to naiwny. kobiety już takie są, wg innych zasad sądzą siebie, wg innych mężczyzn. Kiedyś to zrozumiesz.

Gość kluska serowa
jezeli widzisz/slyszysz ze klamie to zapytaj ja czemu klamie. moze rzeczywiscie sie wstydzi. a jezeli chodzi o kolegow to... roznie bywa. jak bylam jeszcze mloda bardzo to spotykalam sie z kolega z klasy. jakies tam niewinne pocalunki, a dwa lata pozniej dowiedzialam sie ze on rozpowiadal ze sie ze mna przespal czasami maja faceci marzenia :D

Gość Jest młody
ale ma rację. Kobieta się wstydzi - ale nie zwalnia jej to z odpowiedzialności za klamstwo. Jak się wstydzi - niech powie. Jeśli kłamie - ma coś do ukrycia a to powinno dać ci do myslenia. Wiem coś na ten temat i już szykuje rozstanie.

Gość młody...
Jesteś jeszcze ech...kiedy to było i takie problemy;-)