Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda187

mam 20 lat ic chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość Mloda187

Tak jak w temacie.Nie wiem czy to normalne?Sa tu moze dziewczyny w moim wieku albo mlodsze ktore chcialyby miec juz bobaska?Ja czest mysle o tym co by bylo gdyby....ale wiem ze jestmjeszcze na to za mloda....mam szkole...

jak mialam 18 tez marzylam o dziecku teraz mam 24 i nie wyobrazam sobie miec dziecka :o mysle, ze jestem po prostu dojrzalsza i swiadoma tego co niesie ze soba macierzynstwo mam nadzieje, ze za rok lub dwa mi sie zmieni :)

Gość Mloda187
Hmmm....wlasnie ze mna jest tak,ze czasem pragne dziecka,nie wiem dlaczego tak jest,zdaje sobie zprawe z tego,ze to teraz jest jeszcze niemozliwe,a czasem dociera do mnie o czym ja w ogole mysle.Przeciez dziecko to obowiazki,odpowiedzialnosc no i jakie wydatki. Moze dlatego tak czesto o tym mysle ,bo jestem w powaznym zwiazku z 8 lat starszym facetem.

przelej uczucie na chlopaka i go przytulaj mocniej :) mi przeszlo, jak zaczelam studiowac moje dwa wymarzone kierunki, jak zaczelam dodatkowo prace mialam po prostu mniej czasu na myslenie- jak by to powiedzial moj chlopak czy mama- o glupotach :o my kobiety niestety tak mamy, za duzo czasu nam nie sluzy...

Gość akka22
po prostu Julka------- zgadzam się z tobą - za duzo czasu nam nie sluzy :-) świuęte słowa Pozdrawiam;-)

Gość guuuga
ja mam 21 lat i jestem w ciazy. uwazam ze to za wczesnie na ciaze,ale nic juz nie moge zrobic. poczekaj jeszce kilka lat:)

Gość Mloda187
ale na pewno cieszysz sie z tego dziecka....;) w koncu to Twoje.Zycze duzo zdrowka.

Ja chciałam mieć dziecko już jak miałam 19 lat ... teraz mam 22 lata i półroczną córeczkę i jestem bardzo szczęśliwa ❤️

Gość do guuuga
ależ oczywiście że możesz kto ci powiedział że nie??? decyzja należy tylko do ciebie od zapłodnienia do porodu to jeszcze dłuuuga droga