Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vjhskghsujghvjuh

czy 32letni wykształcony usytuowany przystojny i b. inteligenty facet...

Polecane posty

Gość vjhskghsujghvjuh
Jacek>> mam tego świadomość że wybór ma duży, dlatego się zastanawiam, po co marnuje czas, energie, pieniądze, przejeżdza taką drogą dla mnie.

Jak to nie musi? Facet ją oleje jesli tego nie zrobi... Mozna troche poczekac, ale bez przesady...

Gość vjhskghsujghvjuh
nie, no teraz jeszcze nie, znamy sie dopiero od 4 mcy. Anulka, ale wiesz kobiety są bardziej emocjonalne, prawą kulę mózgową znaczy tę odpowiedzialną za emocje mamy badziej rozwinętą;) mężczyźni z kolei lewą-ta co odp. za logiczne rozumowanie :P a długo już ze sobą jesteście ?

Gość vjhskghsujghvjuh
errata* - prawą półkulę :O kurde, tak zimno u mnie w mieszkaniu, że ręce mi drżą i nie trafiam w klawisze te co trzeba :O.

Gość ehehehehe hehe
ale trzepnięta mała :D

Gość Karambolka
komiczny - fajnyyyyy się robisz :) 👄 (Hej, żebyś sobie nie myślał - to był buziak kumpelski ;) )

Gość vjhskghsujghvjuh
wiecie co, wymyśliłam :D przetrzymam go jakoś te 3 lata (no przecież fajnie wyglądam w jeansach) a później też zostanę taką egzaltowaną dobrze zarabiającą damą :) dzięki za rady, kochani jesteście 🖐️

tak sobie właśnie pomyslalem, że jako mały brzydki grubawy facecik zyskam sympatie :P

Gość elle24
Ja po podobnej znajomości mam nauczke na całe życie żeby trzymać się z dala od starszych,wykształconych,bardzo inteligentnych itd. facetów:-)No ale ja trafiłam wyjatkowo źle,mój nie mial żadnych skrupułów w udawaniu miłośći,nawet potrafił oświadczyć się i dać zaręczynowy pierścionek żeby dopiąć swego. Mam nadzieję,że twoja historia będzie szczęśliwsza ale bądź ostrożna!

vjhskghsujghvjuh na wszystko znajudzie sie jakis zloty srodek;0 przeciez nie musisz do konca rezygnowac z jensow;0 ubieraj sie odpowiednio do sytuacji i bedzie ok;)

Gość elle24
Szczerze to zayebiście żałuje,gdybym mogła cofnąć czas to nie doszło by do naszego drugiego spotkania...bo pierwsze było przypadkowe.Jasne,że byłam zakochana,było wiele pięknych chwil, a on tak perfekcyjnie udawał,że mnie kocha,że mu uwierzyłam szczególnie po tym jak mi się oświadczył,myślałam,że pewnych rzeczy się nie robi w ramach manipulacji,cieszyłam się cholernie bo kochałam tego faceta.No ale co,on ma swój świat a ja do niego nie należe,wszystko było jego grą,a ja się dałam nabrać,z drugiej strony myślę że większość kobiet na moim miejscu dałoby się nabrać.

Gość mysle ze takich eleganckich
i przebojowych kobiet on ma na peczki, i wcale go nie kręca, widocznie znalazl w tobie cos innego, ciekawego, glebszego. Nie zmieniaj sie pod zadnym pozorem. WIelu takich przystojnych itd zeni sie wlasnie z myszkami z pozoru. Jesli jest inteligentny to wie, ze nie opakowanie jest wazne.

Gdyby chodzilo jemu tylko o lozko, to jzu dawno by ja pewnie zostawil i zaczal szukac takiej myszki , ktora daje np na drugim spotkaniu jak nie na pierwszym!;)

Gość Łamignatka
Ludzie! Z jackiem bedziecie rozmawiać? Z jackiem-mam-miesnia-zamias-muzgu ??? :o

Gość Karambolka
Jacek, czy TY serio uważasz, że tylko grubaski mogą mieć o Tobie złe zdanie? :P Zapewniam, cię, że nie tylko..