Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamanaaaaa

Faceci!!! Jak wy to robicie??? Zdradźcie nam przepis!!!!

Polecane posty

Justynkaaa, coś mi się zdaje, że Ty akurat jesteś w bandzie, więc możesz popodglądać sobie trochę komiczne ---> i vice versa - ja się nie dowiem, Ty też nie ;)

He he, dzięki, miło z Waszej strony.:) Oczywiście, skorzystam z przyzwolenia, bo czerpie nieskrywaną zboczoną przyjemność z patrzenia.:) Mam nadzieję, że zaspokoicie oczekiwania widowni.

Gość hhhhhiiiihhiiiiihhhaaaa
proponuje aby komiczne i klaudka 27 spotkali się w realu i opowiedzieli nam wrażenia :) o ile z powodu niesmaku i zawodu swoim wyglądem przyjdą jeszcze na forum. hahahaa

Gość i tam
przepis: przestajecie udawac a nam wtedy spadaja klapki z oczu

Nie spisali sie mailowo :( :P Oczywiscie Madmoiselle Klaudelle, że ja też się nie dowiem, ale ja czynie wszelkie starania by to zrobić, dochowałem należytej staranności jaką należy się wyakzać w tego typu sprawach :P:P:P Więc winę za nasze niedowiedzenie się i ból oraz żałość jaka w nas pozostanie, poniesiesz niestety Ty.... Czy jestes w stanie przyjąć na siebie tak ogromną odpowiedzialność i żyć z tym ciężarem do końca swych dni? :P:P:P

Następnego dnia już nie kochają, bo nigdy nie kochali. I nie są zdolni do takich uczuć. Trzyma ich najpierw sex, potem dzieci a po trzynastu latach odchodzą - tak mówią statystyki - relacja z dnia dzisiejszego hehe.Ci, którzy nie dadzą się od razu złapać na małżeństwo, po paru latach zaczynają szukać nowych wrażeń, bo im się sex nudzi z tą samą partnerką. Choć w sumie to małżeństwo nie stanowi przeszkody przed szukaniem wrażeń, tylko ukrywać się przed żoną trzeba:P:P:P