Aladina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Mam zamiar współżyć z mężczyzną. Jaka prezerwatywa jest najlepsza, najmocniejsza, itd. I co to są prezerwatywy z płynem plemnikobujczym i czy są bardziej wiarygodne do normalnych...Proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reb Napisano Wrzesień 5, 2007 hej. wedlug mnie to durexy sa dosyc pewne. Razem z partnerem je stosujemy i jak narazie jest na szczescie oki:) polecam durex arouser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1Stokrotka polna Napisano Wrzesień 5, 2007 durex nam pękla, unimil carres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiciiaaa Napisano Wrzesień 5, 2007 taka,która nie pęka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubię kaszankę 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ja tam od lat stosuję DUREX czarne i jeszcze nigdy nie pękła, a stosuję wiele lat. Unimil pęka , a te z kiosku to nawet nie próbuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lateksowaaaaaaa Napisano Wrzesień 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm ... Napisano Wrzesień 5, 2007 A ja stosuje rozne (te z kiosku tez) przez wiele lat i niekoniecznie durexy czy inne tam znane z reklam :) Prawda jest taka ze wszystkie gumki moga peknac nawet te "najlepsze" (moim znajomym pekly durexy). pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm ... Napisano Wrzesień 5, 2007 I oczywiscie jak do tej pory zadne mi nie pekly i zaciazyc nei zaciazylam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach