Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafccio

pierwsza randka - kino czy wypad na piwko ?

Polecane posty

Gość Rafccio

Mam dziecinnie debilny problem, poznałem na imprezie u kolezanki dziewczyne. przetanczylismy calą noc przegadalismy.. pozniej na drugi dizen gadalismy na gadu i teraz chce ją zaprosic do kina bo pogoda nieciekawa zeby gdzies łazic. Ale z drugiej strony czy na pierwsza randke nie lepiej isc wlasnie gdzies spokojnie siasc i pogadac ? co myslicie :)

no jak dla mnie pomysł, żeby na pierwszą randkę do kina uderzyć jest nietrafiony - będziecie siedzieć przez 2 godziny w ciszy obok siebie, nawet nie dostrzeżesz jej pięknych oczu ;) No przecież to się mija z celem pierwszej randki - zdecydowanie lepsze będzie spotkanie, na którym można porozmawiać, pośmiać się i ... lepiej przyjrzeć drugiej osobie ;) Piwko, kawa ...

Gość elle24
Można iść na piwo po kinie.

Gość joka76
myślę tak jak K laudka , piwko albo kawka

no fakt, można iśc na piwko czy kawę po kinie, ale ja bym na przykład nie chciała do kina - już nie podoba mi się zbytnio sam fakt, że spotykam się z facetem, który mi się podoba (bo zakładam, że skoro sie zgodziłam, to tak jest), a ja na pierwszej randce muszę przez pierwsze 2 godziny siedzieć obok nic nie mówiąc, nie możemy nawet na sebie spojrzeć ... - i tak bym nic z tego filmu nie miała, bo myślałabym o kawie ;)

Gość łączę tematy________
16:56 phiphi chciałam coś poradzić, ale na randce bylam ostatnio 20 lat temu To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia. http://tnij.org/aabn bardzo prosze o klikniecie - KONKURS 16:56 Zwariowana Żaba ja bym wolala isc na piwo tylko nie jedno ale ze 4 Pije by paść, padam by wstać ,wstaje by pić , pije by żyć !!! 17:00 qwertz kino a po kinie piwko. jak zabraknie tematow to chociaz o filmie sobie pogadacie 1. qwertz ma zawsze racje 2. jesli qwertz nie ma racji - patrz punkt 1 3. dla niewtajemniczonych - qwertz jest kobieta 17:04 Rafccio problem w tym ze bede autem bo kobieta, która chce zaprosic mieszka kawałek ode mnie i pasuje mi ją odebrac i odwieśc wiec albo bede pił male piwo, albo sie urżne i pojade nawalony hmm. Jedna i druga opcja mało zadowalająca 17:07 qwertz to pijcie cole, mrozona kawe, goraca czekolade... piwo nie jest obowiazkowe i nie radze sie upijac bo to od razu rozwiaze twoje dylematy. wiecej randek nie bedzie 1. qwertz ma zawsze racje 2. jesli qwertz nie ma racji - patrz punkt 1 3. dla niewtajemniczonych - qwertz jest kobieta 17:10 nibys kino a później zaproś ja do knajpy ty pij sok pod żadnym pozorem nie piwo wyjdziesz na nie odpowiedzialnego:/ 17:11 Rafccio tzn nie upijac w sensie zataczac, plesc brednie itp tak myslałem o 2,3 piwach, wtedy to bajerka lepsza sie włącza itp Niepamiętam kiedy juz siedziałem w knajpie przy kawie czy coli 17:13 qwertz 2, 3 to jak dla mnie tez za duzo. a jak nie pamietasz to sobie przypomnisz lepsza gadka? e tam. nie ma co sobie piwem odwagi dodawac bo to wtedy nie bedziesz calkiem ty. badz soba. 1. qwertz ma zawsze racje 2. jesli qwertz nie ma racji - patrz punkt 1 3. dla niewtajemniczonych - qwertz jest kobieta 17:14 nibys Rafccio--- pytanie chcesz ją przelecieć czy się spotykać związek itp?? bo bajerka jest dobra na 1 a rozmowa na 2 17:16 Rafccio własnie chciałbym cos wiecej i stąd te moje denne pytania jakbym chciał puknąc i uciec nie zadawalbym tu zadnych pytań 17:22 nibys no to najlepiej wybierz fajny film zapytaj na co by chciała iść jakich aktorów lubi itp... a później zaproś do jakieś fajnej knajpy. z dobra atmosferą. qwertz proponowała gorącą czekoladę dobry pomysł jest zimno rozgrzejecie się

Gość mercka
Zgadzam się, kina to zupełny brak kontaktu. Tez nie chciałabym iść do kona na 1-szej randce

Gość porada specjalisty
zaproś ją na dymanko

Gość quin of disco
a co jesli jest sie z facetem na 1 randce na kawce a potem on nagle mowi zeby isc do kina? a na spotkaniu bylo milo wiec po co to kino ?jak myslicie facet nie chce rozmawiac czy co z nim nie tak? a wiem ze przypadlismy sobie do gustu

Gość u mnie bylo podobnie
po piwie on kino od razu zaproponowal, wiec poszlismy...i tak juz rok sie spotykamy, wiec spoko!

Gość quin of disco
hmmm mnie to troche zdziwilo bo w kinie nie mozna pogadac itd teraz tylko czekam kiedy spotkanie zaproponuje

oj zaproponuje na pewno!! przeciez to byl pretekst aby wiecej czasu razem spedzic:), my po tym kinie jescze na spacer poszlismy.. dluga randka to byla.

Gość quin of disco
myslisz ze taki byl jego zamiar?mnie to potem odwiozl do domu bo juz pozno bylo....

na pewno:), kurcze...przez Ciebie wspominać zaczelam, bardzo fajne czasy to byly.i ta niepewnosc...ach! no bo ktory facet jeszcze kino proponuje, wydaje kase jesli nie chce sie z dziewczyna wiecej spotkac? i do tego odwiozl do domku!!!ja tu widze swietlana przyszlosc przed wami :P powodzenia

Gość quin of disco
no zobaczmy:)tylko jak na razie mało gadamy ogólnie,ale ost tez chcial przjedzac do mnie jak nazawolanie:) a wy tez sie poznaliscie przez internet?

nie, my przez przypadek poznalismy sie na neutralnym gruncie:P

Gość quin of disco
a no widzisz...bo ja to z dystansem podchodze do tych internetowych znajomosci bo tak naprawde pozory myla i nie wiadomo jaki naprawde jest ten facet..

no tak, ale skoro juz sie spotkaliscie i bylo fajnie to mozna dac szanse! ale oczywiscie nie ma co sie angazowac zbytnio, co ma byc to bedzie! szczegolnie, ze gdzies trzeba sie poznac. ja tez mojego poznalam calkiem przypadkiem, nie mamy zadnych wspolnych znajomych, rownie dobrze przez internet moglismy sie poznac,

Gość quin of disco
no jasne ze dam mu szanse:)teraz czekam na jego ruch...

Gość we Wrocławiu
są takie cudownej kafejki, gdzie sprzedają ręcznie robione czekolady o wspaniałych smakach, np. z pieprzem, z serem pleśnowym, to są rewelacyjnie skomponowane smaki, można spróbować też bardziej tradycyjnych np. wprost anielskich w smaku marcepanowych, podają też najpyszniejszą na swiecie gorącą, prawdziwą, gęstą czekoladę, zapadasz się w głębokiej kanapie i siorpiesz pyszną czekoladkę no cud miód, palce lizac, dziewczyna bedzie Twoja ! ceny ? czekoladki 16 zł/10 dkg (8-9 sztuk wychodzi) duża czekolada na gorąco 15 zł ("duża" to znaczy sie w kubku który jak na kawę czy herbatę byłby nazwany małym)

Gość we Wrocławiu
na każdym stoliku pala sie świece, panuje półmrok, w tle sączy sie śpiew Norah Jones, ja pierwszy chłodny wieczór cudowne miejsce