Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doddaa123

pytanie o suknie slubną

Polecane posty

Gość doddaa123

mam takie pytanie- pdoba mi sie suknia slubna z allegro, ale nie mam mozliwosci jechac jej przymierzyc-suknia kosztuje 300 zl, wiec malo (nie bede dawac linka, zeby nie zostac posadzana o reklame) pytanie jest takie-czy jesli suknia nie bedzie dobrze lezec, gdzies bedzie odstawac itp to czy taka zwykla krawcowa, nie z salonu sukien slubych naprawi to? i za jaka w miare cene?pytam, bo nigdy nie korzystalam z uslug krawcowej?

Gość moja mama jest
kracową i wiem, że jak ktoś jej przynosi coś do poprawki to ją szlag trafia. Raz że trudno osiągnąć efekt, dwa: to pracochłonne jeżeli poprawki będą poważne, to pewnie krawcowa sobie słono za to policzy ale 300zł za suknię ślubną to rzeczywiście tanio, więc nawet jeśli dojdzie ze 100-150zł za poprawki - to i tak super cena jeśli sukienka Ci się podoba - to kupuj

Wydaje mi sie ze kazda krawcowowa jest po to zeby cos zrobila z dana rzecza tylko pytanie ile sobie za to za zyczy ....300 zl to rzeczywiscie tanio ..wiec jezeli naprawde ci sie podoba ...i wieerzysz w to ze wszystko z nia dobrze to kupuj zycze powodzenia