Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewenia26

co jest ze mna nie tak?czy to deprecha?

Polecane posty

Gość ewenia26

nic mi sie ostatnio nie podoba, uwazam ze brzydko wygladam, niepodobaja mi sie zadne ciuchy w sklepach, wydaje mi sie ze we wszystkimw ygladam źle, ciagle chodze niezadowolona,nie wiem co mi jest, nie chce tak-chce byc znowu wesoła i czuc sie fajnie, a ja mam mysli ze nie mam przyjaciół,mam nudna prace w ktorej sie nie rozwijam, nie mam wielu znajomych, ciagle siedze w tej głupiej robocie sama, chce zmienic swoj stan psychiczny ale jak?czemu ciagle chodze niezadowolona?

może tak reagujesz na zmianę pogody? poczatek jesieni, słońca mniej...od dawna tak masz?

Gość ewenia26
juz chyba ponad pół roku, nie wiem co ze mna nie tak:( mama mowi ze mam isc do psychologa ale co on mi pomoze

Gość jeger
"Swego czasu poszukiwałam psychologa i trafiłam właśnie na stronę Marcina. Tak naprawde jest on osobą, która jako jedyna w Internecie wzbudziła moje zaufanie. Zgadzam się z nim, że większość problemów psychologicznych bierze się ze zbyt surowego traktowania siebie. Doskonale rozumiem przesłanie Autora i całkowicie zgadzam się z tym, co pisze w ebooku "Jak pokochać siebie?"." http://porady-psychologa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Dzięki "Jak pokochać siebie" poczułam się pewniejsza. Polecam kupno tej książki, ponieważ jest w niej dużo mądrych myśli.