Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue so blue

znajduje 1000 zajec by tylko nie myslec

Polecane posty

poltora etatu i zlecenia dodatkowe, mnostwo wyjsc, spotkan ze znajomymi, kino etc by tylko nie myslec , z ejestem sama bez tej najwazniejszej osoby, ktorej moze nigdy nie spotkam. Zapelnia mi to doskonale czas, zajmuje mysli ale chyba nie jestem szczesliwa.. czy mozna tak zyc?

Gość można ale po co
też tak żyję niestety

a zapomnialabym kolejne studia, kursy -znajomi sie dziwia jesli nie mam jakich zajec - zalosne to wszystko o i jeszcze nie mialam pytania o BMI i nikogo nie urzekla ma histeria buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość rincewinde
nie za młoda jesteś na takie użalanie?

Gość skala Boforta
A ile masz w skali boforta?

jest histeria:D dzieki:) a mówią, z e marzenia sie nie spelniaja :) hmm a moze by tak stanczyk sie dopisal :) ee tak to nawet w erze nie ma :D

Gość Deravuntan
:D Trzymaj tak dalej. ;)

Des - znamy sie tylko z widzenia, ajedno o drugim nic nie wie:) milo mi:) Lusesity jakowes Milagros mi lepeij nie sciagajcie , bo mi serce peknie z wrazenia

Skoro jedno o drugim nic nie wie, to może jednak poznanie się wzajemne jest jak najbardziej na miejscu?

bardzo chetnie:)miło mi bardzo, ja sie pod tym nickiem udzielam od niedawna, zreszta tamte tez rzadko uzywane:) - ach kolejna celebrity u mnie;) -jeszcze nikt mnie zjechal- nie wiedzialm, ze jest jakas akcja _CAŁA POLSKA PIJE MELISĘ

Napisałaś coś co znam na pamięć ze zwierzeń wielu kobiet. To tylko "chwila słabości", prawda? Naprawdę zacznie boleć dopiero wtedy, kiedy zaczniesz tęsknić.

tak to chwila słabosci, na dluzsze fanaberie nie moge sobie pozwolic, znak zodiaku mi nie pozwala;) ale to rzecz chyba tak ode mnie nie zalezna, ze musze brac zycie takie jakie jest, najpiekniejszych chwil nie zaplanuje , przyjda same:) o ile przyjda

Nie zastanawiaj się nad Sobą... To nie na tym polega.

Cokolwiek robisz, nie okłamuj siebie. I nie myśl za dużo o tym co ciebie może spotkać, dotyczy to uczuć.

Gość ło co biega
spróbuje:) a marzyc wolno?

dzieki za odpowiedz, czyli ma na nic nie czekac?przyjąc z pokora jesli przyjdzie i ze spokojem stracic - ciekawe czy bede potrafila - ma nadzieje.ze mi sie ine celebrities dopisza do jutra:D

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( jasna ch.... jestem idiotka:( nigdy wiecej:( f.... f... f..... wake me up when september ends juz sie skonczyl