Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto to zrobic

Kochane odpowiedzcie mi czy warto???? czy spróbować?

Polecane posty

Gość czy warto to zrobic

Spotykam sie od dluzszego czasu z mężczyzną...swietnie sie dogadujemy,zawsze jest bardzo miło i wesoło:) Lubimy swoje towarzystwo...On niestety nie mieszka w Polsce :( Od dwóch lat jest za granicą..przyjezdza tylko kilka razy w roku na kilka tygodni...Wyjezdza w przyszłą środę..i wraca tutaj na święta na 3 tygodnie..potem znowu wraca za granice i w marcu wraca juz do Polski na stałe..Kochane czy dac sobie szanse i poczekać??? Nie wiem co mam robic...a On jest naprawde bardzo fajnym facetem...Czy wytrwam do marca....?? Może któraś z Was ma jakieś podobne doświadczenia??? Z góry Dziękuję....🌼

Gość czemu mialabys nie
spróbowac??????? Do swiat niedaleko:)A marzec przyjdzie tak szybkimi krokami:) Dasz rade!!!!!

Gość Jakosleci...
Do marca niby dlugo,ale z drugiej strony to ciezko dzisiaj o dobrego partnera?

Gość czy warto to zrobic
Bardzo trudno......najgorsze to to ze zawsze w przeszlosci trafiali mi sie okropni faceci:(:( nienormalni...;/ Dlugo bylam sama,wkoncu chce poczuc jak to jest byc Kochanym....

ja tak zaczęłam żyć dwa miesiące temu, kiedy mój mężczyzna wyjechał... nie żałuję... choć jest czasem ciężko... trwam... wiem, że mam dla kogo... więc powiem, że warto... ja nie mogłabym inaczej...