Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

jak pulchny bobas to zdrowy bobas!

Polecane posty

ja byłam załamana wagą i wzrostem mojego Synka madre babcie na placu zabaw ciągle pytały - czemu on taki chudziutki chory pewnie o , i tylko dwa zeby ma pediatrę mam dobrego, Boberek przebadany - jest zdrowy, zebrałam opierdziel za wyszukiwanie problemów i dostałam zalecenie .. zmiany placu zabaw ;) i przestałam się przejmować podejrzeniami i insynuacjami teraz odpowiadam \"drobny, bo mu nie daję jeśc :p wyobraźcie sobie minę rozmówczyń

channah--:D Mój starszy 4-letni syn jest wysoki i szczupły,no i każdy mówi,że za bardzo...Czy nie choruje,może ma problemy z tym czy tamtym... itp.Jasiek jest zdrowy jak ryba,a ja na takie pytania odpowiadam:chudy,bo wydzielam jedzenie :)widziałaś jak ostatnio podrożało?? :D :D :DMiny mają nietęgie...

annah ;) mojemu kiedyś pewna pani chciała dać bułeczkę, a mój Syn napchany śniadaniem po korek co prawda by się skusił ;) ale że ma matkę wyrodną :p

Gość bo w Polsce tak juz jest
ze grube dzieci-to zdrowe dzieci

Gość załamkkka
a moja jest tlusciutka okraglutka jak piłeczka a ostatnio usłyszałam od lekarza ze ma niedowage. rece mi opadaja.

Gość załamkkka
Boze jak tam mozna skrzywdzic wlasne dzieciatko!!!! ta amerykanka wyglada strasznie ona nie moze sie ruszac przeciez!!!!

Gość tez to slyszalam
a przeciez to nieprawda.Dziecko mojej kolezanki ma skonczone dwa latka i wazy 18 kg.Nie dorownuje innym dzieciom w tym wieku,tamte biegaja jezdza na samochodach bardzo szybko a on nie moze ich dogonic.Ale ona uwaza ze dobrze ze jest taki.to niech bedzie.