Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

komp -problem

Polecane posty

Gość i tam
pokaz to ulubione :D

podjęłam decyzje jutro mam urodziny więc rodzice w prezencie kupią mi zasilacz:P:P juto ich uświadomię co do tego:P:P tylko dlaczego ja zawsze dostaje coś do kompa???:P:P jak by procek się grzał to masz takie bip bip wiem bo się mi grzał:P:P strasznie irytująca sprawa:P:P:P ram tez muszę kupić :):) ale chciałam patrioty:):) i wymienić całego kompa by pasowało core 2 duo może nowa kartę pewnie gf-a:) bo ati nie ma teraz nic ciekawego:) i dysk kupić ehhh marzenia:):): eeee ale na tym kalendarzu nie ma nic z maxia bo to tylko drut idzie w kształcie tylko pomysł mi się bardzo podobał:P

zalezy do jakiej kasy:P ja wam mówię , kiedyś nas te komoutery spalą....na minutę przed ukończeniem najbardziej realistycznego renderu na świecie:D przynajmniej piecyka na zimę nie trzeba kupować:P ja nie mam bip bip....jak coś to BURN BABY BURN:classic_cool:

Gość i tam
z tym bip bip to to sie ustawia w biosie zazwyczaj (zalezy od biosu) i mozna wylaczyc w wiekszosci przypadkow albo zmienic temperature od ktorej bipuje :p np taka ze juz sie resnie sam zanim bipnie ;)

Gość i tam
a karte kupuj juz pod dxa 10 jakbys kupowala, chociaz wiadomo ze jak wejdzie wiecej modeli to ceny poleca

powoli ja mam tylko 200 zl:P:P:P:P co do bip bip czy burn:):):) to właśnie dlatego mówię że by robił bo mu sama wałczyłam. właśnie przed chwilą zrobił mi papap i wyłączył się. w sumie to nawet nie zrobił papa tylko porostu się wyłączył:P:P:P eh...

już żygam kupowaniem nowości...raz całe wakacje roboilłem jakies pierdoły by wydac na kartę prawie 900 zeta...po miesiącu kosztowała 700 po 3 miesiącach troszkę ponad 500... o nie juz nigdy więcej nowości, i coraz bardziej pamięcio energo i mózgowo chłonnego oprogramowania....BIP BIP

Gość i tam
:D zycie czasem nawet nie warto sie spieszyc, bo pierwsze modele czesto sa mniej wydajne od pozniejszych (kwestia czasem dwoch, trzech miesiecy), a ceny kosmiczne tez nie wywalam kasy na najnowsze czesci

Gość i tam
a sprobuj poodlaczac niepotrzebne dyski czy napedy, jesli masz kilka, wyciagnac jakies karty rozszerzen, czy urzadzenia usb zobacz czy pochodzi stabilniej

to już dawno wypięłam chodzi tylko jedna kość ramu procek gf i dysk... więc albo płyta albo zasilacz:):) pamiętam jak mój genialny brat kupiła gf za 100 zł::):):) jakieś 4 lata temu:) 5900 gainwarda:):) lol na razie chciałam bym kupić płytę główną jakaś wypasioną:):) później procka na core 2 dou i ram na patrioty:) później 250 dysku a na koniec grafikę:):) a tylko taki mały szczegół jeszcze muszę kupić sobie dvd bo się zepsuło:P:P i jakąś dźwiękówke + głośniki:P ale to szczegół:P:P:P eh :P:P

Dobranoc ja jusz siem nie mondrzem wiencej:P

Gość i tam
albo ram :p z plyta sie wstrzymaj lepiej uzbieraj na plyte+proc, bo zmieniajac sama plyte nei poczujesz roznicy, a do czasu az uzbierasz na proca, to bedzie pewnie taniej za bardzo sie na kompie skupiasz ;) :p a dzwiekowki to masz wielokanalowe juz praktycznie na wszystkich plytach, nie wiem za bardzo tylko jakie uklady montuja na tych lepszych wiec jak kupisz plyte i proc to mozesz od razu i glosniki kupic a dzwiek na sam koniec zostawic jak reszte kupisz ;)

spokojnie ja sobie tak tylko marze:):):) i tak prędzej kupię sobie ciuchy:P:P:P straszna jestem nie:):): a zintegrowanych już nigdy więcej:P:P:P nie cierpię ich moja ma takie odloty ze teraz mam głośniki w wejściu na mikrofon:P:P bo tylko wtedy działa:P:P: lol a po pierwsze teraz muszę sobie laptoka kupić w końcu:):):)

a zapomniała powiedzieć ja z moim kompem rozmawiam głaszcze go i kocham go. taka mania:P:P:P żartuje oczywiście:P:P:P:P mam taki głupi humor dziś:P:P:P komputery to moja pasja:):) i chciałam bym mieć wszystko naj naj naj:):):)

Gość i tam
eee kiedys to montowali straszne shity, teraz raczej czegos takiego nie spotkasz, przynajmniej ja nie widizalem no ale nie bedzie to raczej nic super, wiadomo :p a wlasnie chcialem zasugerowac zebys sobie ciuchy kupila zamiast tak sie na kompie skupiac :p :D a ja kompa co najwyzej zdzielilem czasem :p dobry komp mi tez nie przeszkadza, ale kiedys to bardziej sie cieszylem ze sprzetu, z wiekiem ci przejdzie :p

heheheheh wiesz ta płyta ma 2 latka i coś więc nie jest strasznie stara . nie jest aż tak źle. pamiętam moja pierwszą zintegrowaną:) to był hardcore:P:P w 97 chyba:):) miałam specjalna instrukcje po formacie:P:P:P kiedy i w jakiej kolejności zainstalować sterownik do płyty główneji:P:P bo inaczej nie działała:P:P w sumie jak bym nie kupiła zasilacza to widziałam takie fajne buty....:P:P:P lol nie to już konieczność:) hmmm za 4 h zaczynam 22 kiedy prognozujesz zakończenie????:P:P:P w sumie to rzadko już teraz kupuje coś do kompa kiedyś to była moja mania razem z bratem:)teraz 2 letni komp jest w porządku bo war na nim chodzi:):)

Gość i tam
oo, to wszystkiego najlepszego :D i hm.. kiepsko to widze w takim razie :p ale moze jeszcze dasz rade, kto wie :p fajnie twoj brat mial... ja tam bylem w tym odosobniony :D

Gość i tam
w kazdym razie, dobrej nocy 🖐️ i sprawdz ten ram do cholery!! 😡 ;)

ja tez idę nynac:):) no pościłam 2 testy na ram:):) będzie robił całą noc:):) dobranoc:)