Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beeata

6.09 imieniy Beatek.W tym i moje.

Polecane posty

Są jeszcze inne Beatki na kafe,które mają dzisiaj imieninki???? Jak tak to wszystkiego najlpeszego wam i sobie życze. :D

Gość Beaty są głupie i fatalne

Oj,absolutnie się z tobą nie zgadzam.Widocznie miałaś/miałeś przykre zdarzenie,pewno jakaś Beata cię zraniła. ;)

presse_citron-->wszystkiego najlepszego.To dobrze,że twoj facet pamiętał o twoich imienianach,bo jakby nie to oj,,,,niedobrze niedobrze. ;)

Gość agata---------
Wszystkiego najlepszego beatko:) moja mama tez ma na imie beata i juz kwiatki dostala:)

Musztarda, w takim razie najlepszego w dniu imienin. 🌻 agata--->dziękuje 🌻 No to pijemy dzisiaj Beatki?? :P

deja vu,a są ty wiesz że to ja tzn Carinio pod innym nickiem??? :P

AAAA fakt,bo podałam taki sam w tym profilu Beeata,ale ze mnie czopek hahahaha Celowo zmieniłam nick pod imieniny. :P

OO proze deja vi witaj moja imienniczko. :) Pewnie masz 8 marca imieniny???Jak tak,to masz lepiej bo podwójne święto,dzień kobiet i imieniny. :P

Czy ja wiem... Chyba wcale nie lepiej. Z resztą imienin nie obchodzę... ;)

Aha,chyba że tak.W sumie ja też imienin niewyprawiam,nie robie żadnej imprezy dzisiaj z tego tytułu.No,w sobote jedynie zrobie ciacho-rafaello. :P

Gość gytresdfrty
ja znam 2 obie Je***te :o

gytresdfrty----->ja nzma ze 4 Beaty,są spoko. ;) Z jedną do podstawówki chodziłam,z 2 w szkole sredniej a 4 to moja sąsadka. OO i o jeszcze jednej zapomniałam,eks przyjaciolce. :O Też jej na imie Beata,ale ona to rda-fałszywa.:O ;) deja vu--->tak lubie swoje imie.Miewałam różne ksywki od imienia-herbatka,berecik,,atka-acia,bacik. A ty lubisz swoje imie?????

Tak, lubię, ponieważ nie ma aż tak dużo moich (naszych ;) ) imienniczek. Nie jest to więc imię pospolite, oklepane ;) Chociaż czytając kafeterię można się czasem dowiedzieć ciekawych rzeczy o sobie... Całkiem niedawno z pewnego topicu dowiedziałam się, że wszystkie Beaty to dziwki, k***y i szmaty... :O Nigdy nie pogodzę się z głupotą, bezmyślnością i zacietrzewieniem niektórych ludzi... Gdybym miała tak ciasny umysł jak oni, to byłabym uprzedzona do połowy imion... ;)

Gość Aknad
Moja synowa Beatka ma tez dzis imieniny i jest super dziewczyna , juz o 0.30 wyslalam Jej zyczenia i Tobie rowniez zycze Snow sadem pachnacych, mysli lekkich jak motyle i usmiechu w glebi duszy na przekor pokreconemu swiatu.

Gość Beata85
kwiaty dla Beaty 🌻 🌻 🌻 wszystkiego najlepszego :) ja tez tez beatką jestem. ale imieniny mam w marcu :) ale sie koledzy pytali, czy nie mam dzis imienin :) 25 listopada tez zauwazyłam w kalendarzu imieniny beatek :)

deja vu,ee tam olac takich ludzi co tak myślą. :) To fajnie,że lubisz swoje imie,noo mało jest Beat. :) Więcej Ań i Kasiek. :O aknad-->bardzo fajne życzenia. :) Dziękuje w swoim imieniu i innych Beat. 🌻 Beata85-->też widzialam że w listopadzie jest Beaty,aa kiedys chyba nie było. :/ Dzęki za bukiet. 🌻 🌻 hellishbloodystorm--> dziękuje/my. 🌻