Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta*

DO DOJRZAŁYCH KOBIET HETEROwyznała mi miłość też kobieta

Polecane posty

Gość kobieta*

Widzę,że ona rzeczywiście zakochała się we mnie.Mało tego,wyznała mi to sms-em.ja jestem hetero,z tego co wiem to ona też.Znamy sie od jakiegoś czasu,widujemy się rzadko.jestem zaskoczona.mam mieszane uczucia,lubie ją i nie chce urazić.Ja jestem hetero i nie czuję tak.Miałyście podobne doświadczenia?Co byście czuły,czy to byłoby miłe,czy wstrętne dla was? nawet nie wiem co mam jej odpisać.jest delikatna.

Gość Więc też delikatnie odmów
i zapomnij.

Gość dcadcdcad
Dla mnie byłoby to wstrętne. A reguła jest jedna, dla obu płci w każdej konfiguracji (:S): takim osobom odpowiada się zdecydowanie i kokretnie (oczywiście zachowując kulturę i szacunek wobec niej i siebie). Ble, mnie by chyba zemdliło.

znam ten bol:O mnie kolezanka ktora byla les wyznala milosc... mimo, ze wiedziala, ze jestem hetero i mam chlopaka... musisz jej powiedziec, ze jestes hetero i ze nie czujesz tego co ona... delikatnie ale jednoznacznie... inaczej bedzie sie nadal ludzila, ze ma szanse

Gość czasem tak bywa i myślę
że ta dziewczyna nie ma wpływu na to , co czuje. Jeżeli jestes skrępowana sytuacją, zwyczajnie jej o tym powiedz. Po co ma robić sobie nadzieje , skoro nic nie czujesz poza sympatią.

Gość Zenek z CPN-u
coś mi się widzi, że "kobieta*" szuka tu akceptacji dla pokusy... jeśli tak ciepło pisze o niej, to może sprawdź... nikt nie mówi, że musisz to powtórzyć ;-)

Gość kobieta*
Dzieki Wam za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi :-). Jednak nie wiem co zrobić.Co i czy odpisać...

Gość kobieta*
To za trudne dla mnie..Kilka razy układam tekst i zawsze coś nie tak-to za szorstko,to za delikatnie.Nie miałam nigdy takiej sytuacji.Może wcale jej nie odpisze,to się domyśli,że dla mnie to nie istnieje.Chyba odbierze to jednoznacznie..

Gość kobieta*
Znów napisała.To mnie męczy i odpisać stanowczo nie umiem.może da spokój jak wcale się nie odezwę.najgorsze jest to,że mogę ją spotkać i co wtedy?

Gość napisz jej

Gość napisz jej
ze niestety nie odwzajemniasz jej uczucia! no i tyle

Gość konieczna
też bym tak chciała :)

Gość kobieta*
a jeśli wcale nie odpisze,to co może pomyśleć?

Gość konieczna
jeśli nie odpiszesz to... ja bym pomyślała, że nie chcesz...albo się zastanawiasz...

Gość kobieta*
co byś tez tak chciała,konieczna?

Gość konieczna
to co w temacie topiku. byle ładna i fajna jakaś.

Gość kobieta*
Oh Ty;-).

Gość konieczna
No co. Do tej pory tylko faceci mi wyznawali miłość.

Gość kobieta*
I co bys zrobiła w takiej sytuacji?

Nie odpisując jej powodujesz, ze ona czeka, cierpi i ma nadzieje. Odpisz. Napisz, ze widzisz w niej siostrę i ze tylko w ten sposób potrafisz odwzajemnić jej uczucie, bo kochać inną miłością potrafisz tylko mężczyzn i że masz nadzieję, że jej nie zraniłaś, bo nic na to nie poradzisz, ale jesteś zdecydowaną hetero. I już. Czy to aż takie trudne? Nie sprawiaj, zeby cierpiała z powodu Twojego milczenia.

Gość konieczna
Ależ Perła, gdyby tak odpisała to byłby koniec topika :) Co bym zrobiła ? Gdyby była ładna i fajna, to bym się ucieszyła oczywiście i odpisała coś miłego, pod warunkiem, że czułabym tak samo.

Gość kobieta*
Myslisz,że cierpi?Chyba masz rację.W sumie to mogłabym z Nią się zaprzyjażnić,ale może dla Niej byłoby jeszcze trudniejsze.ja ja lubię,zanim napisała,to czułam,że nas coś zbliża,łączy.Jednak nie myślałam,że to.

Gość konieczna
To Jej odpisz, że przyjaźń z Nią to dla Ciebie duża przyjemność, ale nie wiesz, czy coś więcej z tego będzie :)

Gość konieczna
...i wspomnij o mnie może... :D

To faceci czasami milczą, raniąc nas wtedy. Nie bądź taka. Z pewnością wiesz, co się przeżywa, gdy kochana osoba milczy. Odpisz. Wyjaśnij sytuację. Troszkę pocierpi i przejdzie jej, a tak, to naprawdę będzie cierpiała dłużej i bardziej. Nie krzywdź swoim milczeniem osoby, która darzy Cie uczuciem. Wiesz dobrze, ze milczenie jest gorsze od najokrutniejszej prawdy.

Gość kobieta*
W temacie było wyrażnie zaznaczone:do dojrzałych kobiet;-). Coś czuje,że jesteś za młoda:-). Ona nie chce spróbować,Ona kocha...

Gość kobieta*
Wiem Perła,wiem.. Już o tym myślę,mam całą noc przed sobą... Pięknie piszesz.

Gość konieczna
Nie wiem czy za młoda, ale na pewno z poczuciem humoru. Jeśli kocha to poczeka :) A Ty nie pisz głupot, tylko prawdę.

Gość kobieta*
:-)