Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowka

olay to to samo co vichy............wiedzialyscie o tym?

Polecane posty

Gość bzdury bzdury wilekie
wejdz na str www.pg.pl OLAY jest znacznie lepszy niz Vichy w USA jest zdecydowanie mocniejsza marka. tam Vichy prawie nie ma.

Gość kremowka
a ja wyczytalam ze ma te same skladniki .......ijs maca mi w glowie

ja mam dosc sporo rzeczy z vichy olay jest tansze? mieszkam w uk o yu olay jest bardzo popularne a vichy mozna znalezc tylko w niektorych aptekach :o

Gość kremowka
olay chyba troszke tanszy .......... hmmmmmm

Gość .tiku tiku
olay jest wspanialy ;) moja siostra uzywa ............juz jej 35 stuknelo a cera jak u 16 latki

Gość KTO KTO
W USA VICHY JEST - MOJA M. KUPILA SOBIE WLASNIE FLUID - MOWI ZE SWIETNY NAJLEPSZY JAKI MIALA

podklad DERMABLEND Vichy- zarabisty!!! wszystko kryje a wszystkie podklady zrobione sa tak by skora mogla uzywac! drogi ale bardzo wydajny!mam go od wiosny i uzywam codziennie. w wakacje jedynie mialam mala przerwe!polecam

Gość kobieto marny puchu
a ja polecam olay

Gość Oyl of olaz
kiedys bylo

Gość retorykaa
dermablend polecam również. Z dobrze kryjących miałam też revlon colorstay with softlex ale dużo słabiej kryje od vichy. Niestety do 12 godzin trwałości to mu daleko ale kryje wsaniale. Najlepiej ze wszystkich jakie miałam

Gość donde esta komczne
vichy wcale nie jest takie dobre, a kupujac ich marnej jakosci kremy placimy w 80% za marketing i reklame..

Gość retorykaa
Co do kremów to faktycznie nie wiem czy są warte swej ceny. Ja stosowałam oligo, który miał ożywiać poszarzała cere - żadnych efektów teraml fix nawilżający - faktycznie ładnie nawilżał ale czy lepiej od takiego z aa czy ziaji to nie wiem.

ja do tej pory przetestowałą wiele kremów, żeli i toników i jedynie mogę powiedzieć, ze normaderm mi służy. kombinowałam z innymi, z róznych półek cenowych (bez tych najdroższych, bo bez przesady) i prędzej czy później wracam do vichy.

Gość od 2 lat
testuje vichy-ale nie jestem na 100% zadowolona-nawet z tych najdrzszych (neovadiol) Olay mam od niespełna miesiąca(total effect) i CHYBA bardziej mi odppowiada-zobacze na dłuższą mete.

Gość od 2 lat
ps mam 37 lat ale z powodu przedwczesnej menopauzy widze ze skóra mi sie zmienia wiec sięgam po produkty dladajrzałej cery.