Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filiaa

Mam 7 lat młodszego chłopaka.Kocham go,ale chyba muszę go zostawić...

Polecane posty

Gość Filiaa

Spotykamy się od prawie roku.Bardzo go kocham, a on poza mną świata nie widzi.Czuję się jak nastolatka,która pierwszy raz się zakochała.Pewnie dlatego,że on jest młodszy,i jakoś mi się to udziela... Wszystko byłoby pięknie,ale ja jestem juz za stara,żeby życ tylko chwilą.Czasem chciałabym ze spokojem popatrzec w przyszłość,a teraz nie mogę. On mówi,że nie mógłby życ beze mnie,kocha mnie ponad wszystko itd... Ale ja boję się,że on po prostu się tak bardzo zauroczył starszą od siebie panienką. Poza tym za jakis czas pewnie różnica wieku da o sobie znać.. Dlatego chyba będę musiała to zakończyć.A nie chcę go zranić. A może jednak żyć chwilą i poczekać cierpliwie co będzie dalej ?? Nie mam już siły mysleć :-(

Gość kobieto marny puchu
podaj wiek to sie wypowiem

Gość Filiaa
mam 21 lat

Gość edzik rypin
nasraj mu do ryja, powinno być wporzo

Gość tez kobieta
przeciez to dziecko!!!!!! mama nadzieje,ze to prowokacja:-o

Gość kobieto marny puchu
to zart???????????dziewczyno to ty sie zadajesz z dzieckiem .............tu niema nad czym sie zastanawiac ....on poprostu jest zauroczony toba i tyle a ty .....no coz :o

Gość Filiaa
Jeeej,nie mam 21 lat !!! 26... On 19,no prawie 20..

Gość edzik rypin
trwaj przy swoim fekalna miłość nie wybiera. Ave fekal

Gość olaboga12
zal mi dupe sciska.....jak top czytam

Gość .tiku tiku
to zalezy od chlopaka czasami chlopak 20 letni jest bardziej dorosly niz niejaki 35 latek

Gość no to współczuję
bo on cię traktuje jako wstęp do prawdziwego związku. Uczy się jak być prawdziwym facetem :-)

Gość Filiaa
Mniejsza z tym,jakos sobie poradzę,tutaj się nie da normalnie porozmawiać,bo widzę,że jakieś niedorozwinięte osoby typu edzik,dorwały się do komputera,i nie bardzo wiedzą,do czego on służy...Wspólczuję.

Gość Filiaa
Właśnie tego się obawiam,że on się na mnie "uczy" :-( Zdrugiej strony wiele jest związków,gdzie kobieta jest sporo starsza i są szczęśliwi. Ta różnica narazie wygląda tak przerażająco...

Gość edzik rypin
a może zacznij robić więcej powtórzeń z mniejszymi powtórzeniami. Polecam 3 serie po 15 i dwie serie rozgrzewkowe.

Gość no to współczuję
ok, ale nie wtedy kiedy on ledwo co stał się z dziecka mężczyzną. Gdybyś miała 45 lat a on 38 wyglądałoby to zupełnie inaczej. Póki co jest jak napisałam wyżej

Gość edzik rypin
o tam gadanie a co za różnica kto ile ma lat:O od 20 to już jeden ch.uj w większości przypadków, masz władze nad tym gnojem, więcej wiesz, możesz nim kierować, wychować go.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Filia: Jemu szybko minie. Wypali się, jak zapałka ta młodzieńcza miłość. Nie walcz z tym, nie zrywaj, ale jeśli potrafisz w ten sposób i bez cynizmu, to powtarzaj sobie i jemu, że to jest taka śliczna młodzieńcza miłość, która nie ma racji przetrwania, a więc ciesz się chwilką razem z Nim i przygotuj się że to jednak szybko minie. Z drugiej jednak strony jest to młodzeńcze, piękne, szczere i życie składa się z chwil. Dlaczego to niszczyć, podchodzić cynicznie czy oczekiwać błędnie że z tego będzie dojrzała miłośc? Może w tym wypadku należy cieszyć się chwilką i dziękować za nie?

Gość Filiaa
może i mam władzę, bo jak nie chcę mu obciagnąć, to zrobi wszystko. ale to tylko seks....

Gość edzik rypin
znam pare z taką różnicą wieku i są już razem bez mała 3-4 lata ale ten kumpel studiuje z sukcesami, jest aktywny, bystry. A tak serio to czy opierzył mu się już ptak?

Gość Filiaa
Edzik, zaczynam cię lubić :-D Jest dojrzały jak na swój wiek, i w porównaniu do swoich kolegów... Ale wiadomo jak to jest... Musielibyśmy oboje byc bardzo silni i mieć ogromna wiarę i chęć do utrzymania tego związku. Na razie nie będę nic zmieniać.Niech będzie jak jest.

Gość onauk
moj maz -od 2 mcy jest mlodszy ode mnie 10 lat...ja mam 32 i swiata poza soba nie widzimy ( jestesmy razem od 2 lat)...on jest bardzo dojrzaly na swoj wiek.A czy ktos ci moze zagwarantowac,ze facet starszy od ciebie da ci szczescie???Czasem starszy facet po 30stce jest bardzo niedojrzaly.Nie patrz na wiek, zycie jest jedno..Jezeli czujesz, ze to ten, ze mozesz byc go pewna, ze jest dojrzaly nie rezygnuj..

Gość miraa
ja kiedy poznałam swojego obecnego męża miałam 26 lat on 19. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat mamy 1,5 roczne dziecko i jest git. A różnica wieku , nawet o niej nie pamiętamy. W dobrym związku ona nie ma żadnego znaczenia. Jest dobrym mężem, ojcem, fakt że musiał szybciej spoważnieć i dojrzeć niż jego koledzy. Pamiętam jak oszalał na moim punkcie i nadal świata za mną nie widzi. Na początku jego mama przeżyła szok. A teraz jest szczęśliwa, że jej syn ma dobre życie, dał jej wspaniałego wnuka. znam wiele par gdzie facet jest młodszy o 3, 5 a nawet 11 lat i są szczęśliwi. Filia życzę ci powodzenia i szczęścia.