Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolkaa

tabletki Xanax

Polecane posty

Gość parasolkaa

ktos bral je ?

Gość parasolkaa
mi je doktor przepisala, bo mam problemy z zasypianiem.. klade sie do lozka i minimum 2-3 h musi minac nim zasne.. i srednio sypiam 5h na dobe..;/ wczoraj wzielam 1wszy raz i spalam 12h ;o ale po wzieciu tej tabletki, strasznie sie otumaniona zrobilam, wiec pewnie dlatego od razu usnelam..

Gość Zdecydowana AGA.
wiesz co to sa leki uspokajajace z grupy benzodiazepin szybko uzalezniaja ,powinno sie stosowac doraznie przy nerwicach ,lękach ,atakach paniki....lekarze niestety zbyt latwo je wypisuja pacjentom...w leczeniu zaburzen snu jest duzo innych bardziej odpowiednich lekow -nieuzalezniajacych,kto Ci je przepisal -lekarz rodzinny zapewne? jesli masz utrwalone klopoty ze snem radze isc do psychiatry na dobor lekow ...jesli chodzi o sen to dobrze sie sprawdzaja ziolowe ,natomiast ziolowe slabo dzialaja na lęki czy ataki bo wlasnie usypiaja

Gość Zdecydowana AGA.
otumanienie szybko Ci minie i dalej nie bedziesz mogla spac ...a juz bedziesz na maksa uzalezniona ,radze zasiegnac rady psychiatry zamiast xanaxu on nie leczy !tylko doraznie uspokaja!!!!!!!!!!!!!!!

Gość długie rzęsy
tak, tak, parasolka

Gość parasolkaa
tak przepisal mi je lekarz rodzinny... no a te problemy mam juz ok. 2 lat..;/ przez ten czas roznych tabletek probowalam i niestety te ziolowe na mnie nei dzialaly.. qrde ale troche mnie wystraszylas... :( długie rzęsy o co chodzi ?? ;/

Gość kobieta taka
xanax bardzo uzaleznia,to prawda.Poradz sie psychiatry,teraz sa naprawde dobre leki.A najlepiej to zmien lekarza rodzinnego,jak mozna przepisywac w takim przypadku to g....o

Gość parasolkaa
myslalam ze skoro lekarz to wie co robi ;/ ale widac, ze w dzisiejszych czasach juz nikomu nie warto wierzyc.. dzieki dziewczyny :)