Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homecoming

Tatuaże ...

Polecane posty

Gość homecoming

mam pytanko chce sobie zrobic tatuaz mam juz miejce i wzor problem w tym ze mam w tym miejscu blizne na brzuchu cyz to przeszkadza :/ a moze jak zrobie tatuaz to bedzie nie widoczna pomoz ktos ... ? :(

Gość homecoming
??:(:(:(/(

powiem ci tylko tyle: tatuaż na bliźnie straaaasznie boli ja prawie zemdlałam z bólu i błagałam o rychły koniec :o

no dziwne, a mnie bolało i zagryzałam zęby z bólu, byłam cała mokra, i trzęsłam się jak w gorączce ale wybór nalezy do ciebie

Gość homecoming
wielkie dzikie to chcialem uslyszec apropo bolu sie nie boje ;) jeszcze raz wielkie dzieki jutro ide zrobie swoj pierwszy :D w sumie to bedzie tylko napis narazie na nic wiecej nie moge sie zdecydowac :/

Gość nowy w tym
nie dawno zrobilem soebie tatuaz to bylo 6 dni temu w sumie juz sie troche zagoilo ale jakies takie jak by struopy sie porobily i takie biale plamki :/ zejdzie to wogole jest jakis taki wypukly :/ onaczej sobie to wyobrazalem co robic ??

Gość nowy w tym
tak smarowalem 3 razy dziennie masca laminag czy jakas tak teraz jeszcze tez ale juz raz jak wstane ... nie wiem chyba bede musial pojsc na poprawki ale musze poczekac jeszcze z tydzien minimum zeby sie calkiem zagoilo :/

Ja smarowalam kremem dla dzieci Bepanthem czy jakos tak .i slicznie sie wygoilo.nie wolno odrywac strupkow,bo moga zostac blizny lub tatuaz trzeba bedzie poprawiac.