Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globulinka

globulki na nadzerke- proosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość globulinka

hej dziewczyny! mam nadzerke, niezakazona, mala, cytologia I stopien :) wczoraj bylam u ginekologa, przepisala mi jakies tam globulki na to (do zrobienia w aptece :D) ale ze jak to zwykle ja po wizycie u ginka cala roztrzesiona wylecialam :P:P:P i o nic nie zapytalam!! po pierwsze- czy mam to wsadzic jak najglebiej dam rade? po drugie co z seksem?? globulki mam aplikowac jedna przed snem, czy w tym czasie moge normalnie uprawiac seks? bardzo prosze Was o pomoc..ehh zawsze jestem tak zestresowana w gabinecie ze jezyka w gebie zapominam i wylatuje jak poparzona!!

Gość doda-ajj
globulki na noc, wsadzasz głęboko,nie ma opcji z seksem-podczas jakiegokolwiek leczenia pochwy nie wolno uprawiac seksu.po kuracji polecilabym udac sie znowu do lekarza zeby powiedzial czy wszystko ok sie zagoilo.po skonczonej kuracji tez tak ze 3 dni jeszcze bez seksu zeby flora bakteryjna i wnętrze pochwy wygoilo sie spokojnie.a jesli cos to zadzwon poprostu do ginekologa.

Gość globulinka
aha dziekuje bardzo!! tez mi sie wydawalo ze seks odpada ;(;( oo zgrozo :P na szczescie mam tylko yy 12 globulek czyli noo z 2 tyg bez seksu, a juz jestem tydzien bez bo do tego mialam kuurde zapalenie pecherza moczowego!!! :(:(:( i po co ja te tabletki antykoncepcyjne wcinam!!!! :(:(:(