Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia0730

ja BIAłA on CZARNY......

Polecane posty

Gość monia0730
czy naprawde nie ma tu żadnej kobietki w szczęśliwym związku z czarnym mężczyzną? :((

Gość monia0730
:(( napiszcie cos wiecej plisssssss

Gość DodaElektroda
Ja byłam z kolorowym. Umiał czarować. Wspaniale całował. Inteligentny, przystojny, na poziomie, kulturka pełną gębą. Ale coś kombinował, nie mówił mi o wszystkim. Miał coś na sumieniu. Rozstaliśmy się. Nie znam szczęśliwych par black and white.

Gość kk kk
ja biały ona też.

Gość triga
moj maz jest czarny jestesmy ze soba kilka dobrych lat i jest super przykro mi ze ludzie sa tak starej daty , naprawde to zalezy od charakteru a nie od koloru skory !

Gość triga
monia poznaj go bardziej twoja intuicja napewno ci podpowie czy jestescie dla siebie przeznaczeni czy nie ....bo czuje ze zalezy ci na nim a mozesz go stracic i zalowac , rob to co ty czujesz te wypowiedzi i rady sa okrutne i puste .W Polsce sie zmienia powoli ludzie wyjezdzaja i moze to lepiej bo otwieraja im sie oczy na swiat !

Gość monia0730
dziękuję Triga za wypowiedź :* a z jakiego miasta jestes? bo zachowanie ludzi jest różne w zależności od miejsca. wczoraj tak strasznie przykro mi się zrobiło gdy szliśmy ul. piotrkowską w łodzi trzymając się za ręcę i zaobserwowałam coś dla mnie dziwnego: że na mężczyznach nie wywoływało to żadnego wrażenia , natomiast widziałam jak kilka obych sobie dziewczyn się śmiało do łez i coś tam mówiły "ooo jaki on czarny...." bardzo mi przykro było, mój chłopak udawał że tego nie widział..albo naprawdę nie robiło to na nim już wrażenia.. :(

Gość sieroza und natasza
makumba ska poska afryka, afryka polska skini nie lubic czarny czlowiek niestety, bialych kobiet przy czarnym tez

Gość może wyjdę na rasistkę
w życiu bym się nie związała z czarnym !! nie podoba mi się tan typ urody, nie pociągają mnie czarni ani beżowi, oni mnie przerażają i w ogóle nie pasują do naszego krajobrazu, wole jaśniejszych europeskich facetów: ciemna czuprynka i błękitne oczka to jest coś

Gość Witamina_E
monia lepiej daj sobie spokoj i to nie dlatego ze czarny ale nie masz mozliwosci poznac jego rodziny i tego jaki by byl w swoim- jakze innym srodowisku mowi z doswiadczenia - poznalam facate z innego kraju - wprawdzie nie czarnego, ale i tak udalo mu sie nasciemniac .... i ukryc fakt ze ma syna i jest po rozwodzie ... a twierdzil ze kawaler i prawie dziewica ... malo masz chlopakow Polakow wokol?

Gość MARLENA82
Witaj :) Ne sluchaj tych wszytkich doradcow postkomunustycznej polski. Niestety w Polsce wszystko co inne znawane jest za zle. Podaj Ci tutaj przyklady jakis Polek co sie puszczaly w UK z jakimis pewnie prostakami i czy by to byl Polak, Czarny, Arab to pewnie historia zakonczyla sie podobnie. Poza tym na tym forum zawsze dostaniesz takie odpowiedzi od znudzonych, zazdrosnych ludzi. Spotykaj sie z tym chlopakiem i ciesz sie milscia :) Bacznie go obserwuj jak kazdego nowo poznanego faceta, przeciez nie wychodzisz za maz - zawsze mozesz zerwac. Sama mam meza obcokrajowca ijest muzulmaninem. Kiedys dawno temu tez mnie tak straszyli i wysmiewali na forach i nie bralam tego do siebie a teraz jestem szczesliwa meatka. Tu nie chodzi o kolor, wyznanie tylko o samego czlowieka! pozdrawiam cie i zycze powodzenia, trzymam za was kciuki :)

Dziecko, tu niewiele jest szczęśliwych małżeństw z czarnym - bo to jednak w ogóle jest rzadkość. Dużo tu za to sfrustrowanych i nieszczęśliwych kobiet w związkach z białasami. Do tego mówiącymi w tym samym języku. Tylko triga i marlena rozsądnie mówią. Ludzie różnią się, bez względu na kolor skóry. Ty masz oczy, uszy i rozum. Inna rzecz - ten kraj to niebo rasistów - może nie być łatwo.

Gość jawusa
ja mam czarnoskorego (jest z ameryki poludniowej) narzeczonego. jestesmy ze soba prawie trzy lata i nasz zwiazek jest naprawde udany.

Gość koala222
Z życia: znam (nie tyle znam osobiście, co pośrednio: żona mużyna, córka murzyna, dawni sąsiedzi) 3 takie małżeństwa: 1. Wszystko OK, szczęśliwi, dzieci itd - normalnie żyją 2. Też 'stypendysta', pare lat po ślubie wrócił i zostawił córke. Ale to była komuna i zero perspektyw, a w afryce żyje sobie jak książe, bo wykształcony itd. 3. Lekarz, z UK, ożeniony w poł. lat 80., j/w ale wrócił do Anglii z 10 lat temu zostawiając córke. Nie mógł w Polsce praktykować. Więc nie ma reguły. Ja sam obecnie mam narzeczoną z daleka (azjatka)... i mam nadzieje że będzie OK :)

Gość monia0730
załamują mnie troche Wasze odpowiedzi, ale też daja dużo do myślenia... wczoraj sie załamałam tymi dziewczynami na piotrkowskiej które go wyśmiały. może tak bardzo się wkręciłam w ten związek bo ostatni mój chłopak z którym byłam 6 lat zawiodł mnie baaaardzo , i może jest pełno Polaków wokól jak ktoś napisał ale - z rzadnym nie moge się tak dogadać jak z moim NIEpolakiem ;) do sirozy i nataszy---> skinów to ja też nie lubie :P

Gość monia0730
Triga, Marlena, Wilkstepowy dziękuję za dobre słowo :-* :))))))))))