Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natimp1

matki z rocznika 82

Polecane posty

poswięca się i nawet nie marudzi bo też by chciał mieć potomka. A co drugi dzień to przecież baaaardzo często :)

pamiętam jak jeszcze z 8 miesięcy temu nie chcieliśmy dziecka, a teraz tak diametralnie wszystko się zmieniło.

Tak, co drugi dzień, to często. My planowalismy od dawna. Chcieliśmy tego, ale najpierw remont mieszkania, ślub, moje studia, a teraz czas na małe co nie co :) czyli naszą rodzinę. To i tak szybko, jak na te czasy. Teraz dziewczyny decydują się na dzieci w wieku ok. 30 lat.

A my do 30tki jeszcze trochę czasu mamy. Fajnie by było \"uwinąć się\" z dzieciaczkami do 30tki :)

Miło wejść na topik, gdzie choć mały ruch panuje :) Pytałaś wczoraj o zainteresowania? Mam takie nietypowe i może troszke dziecinne, ale bardzo t lubię: szydełkowanie i ukladanie puzzli (takich ponad 2000 elementów). Dawno tego nie robiłam a teraz to już w ogóle chyba nie uda mi się pogrzebać z tym, mając Igora :)

:) jeszcze trochę i razem będziecie układać puzzle:) Gdzie się nauczyłas szydełkowania? Ja kiedyś próbowałam, właściwie babcia próbowała mnie nauczyc, ale coś nic z tego nie wyszło. Hehe W każdym razie ja lubię takie manualne zabawy. Układanie kwiatów, kompozycji :)

W mojej miejscowości, w tutejszym Domu Kultury prowadzone były zajęcia z szydełkowania, ale bardzo dawno temu, gdy jeszcze chodziłam do podstatwówki i tam właśnie sie nauczyłam :) Fajna sprawa. A co do układania kompozycji z kwiatów to też to lubię. Zasuszam wszystkie które dostaję i potem ukladam sobie w piance :)

To fajnie. Też bym chciała umieć szydełkować, to chyba wymaga precyzji i cierpliwości:) Najtrudniej się nauczyć:) Też mam w domu kompozycje piankowe hehe. I pare zasuszonych kwiatków z działki. Na jesienno-zimowe wieczory będzie jak znalazł. Trochę sie pobawię w układanie kwiatów. Fajne są takie zajęcia, odpreżające :) Bardzo lubię. Kiedys myslalam, że fajnie bylo by miec kwiaciarnie i układać kwiaty. Ale niestety kwiaciarnia to wiele innych obowiązkow. W każdym razie trzeba by było iść na kurs florystyczny, ale to kosztowna sprawa.

Z ta kwiaciarnią to nawet dobry pomysł na biznes, jeśli oczywiście w okolicy nie ma kwiaciarni, bo inaczej to szkoda czasu. Fajnie by było mieś własny interes :) Jak na razie mój mąż próbuje własnych sił więc musze go wspierać. A pracy jest dużo, tylko nie za bardzo będę mu mogła pomóc bo sie na tym za bardzo nie znam :) Chodzi o lakiernictwo pojazdowe :)

Mysza - przepraszam, ale musze zniknąć bo czas szykoać obiadek :) Póki Ior jeszcze śpi :) Do zaklikania póżniej, mam nadzieję :) Mirabelka - a ty gdzie sie podziałaś??? Odstraszyłam cię? :P Buźka kobietki 👄

:) No tak. U nas kwiaciarni pełno. Mój mąż też zaczyna biznes-y. Też deklaruję się pomagać. Ok. Ja też muszę lecieć. Zakupy i obiad do zrobienia... To pa! Dzięki za miłą rozmowę :)

Witaj Limetka, byłam zajeta w pracy. A co do kwiaciarni, to wiecie że jak byłam dzieckiem chciałam zostać kwiaciarką. No ale jakoś nie wyszło, jedno co pozostało to miłość do roślin - uwielbiam je, te doniczkowe i te cięte. Do domu był ciagle jakieś kupowała, ale mój mąż za kwiatami nie przepada :)

Ja też mam kwiatki i sporo ich w mieszkaniu. ALe chyba nie tam do nich ręki. Owszem, rosną, ale nie są jakieś specjalnie bujne :)

ja w swoim nowym mieszkanku tez będę miała dużo kwiatków, nawet w łazience bym chciała na parapecie, jakiś taki który lubi wilgoć (popytam w kwiaciarni i kupie). Czasem też mi jakiś zwiędnie, ale nie załamuje się bo kupuje w jego miejsce innego. Lubię kwiaty nieduże, żeby nie urosły za wielkie. No i oczywiście uwielbiam takie które kwitną.

Dziewczyny dziś mam zamiar odwiedzić znajomą, bo już dawno u niej nie byłam, a poza tym nudno tak ciągle tylko w domu siedzieć. A potem idę z mężem zobaczyć wypociny naszego projektanta kuchni. Mam nadzieję że wymyślił coś by ładnie umeblowac moją nieustawną kuchnię.

Ładny dzień Słońce zaglada przez okna. Może warto by sie wybrać na spacerek?:) Ciekawe jaka bedzie zima, czy taka ciepla, jak w zeszlym roku? Fajnie by bylo, choć chcialabym troche sniegu na Boze Narodzenie:)

u mnie za to okropnie za oknem. Poza tym okropnie się czuję, ledwo siedzę za biurkiem. Dokucza mi ból brzucha no i jak zwykle kręgosłup. Może to przez to że wczoraj najadłam się orzechów. Nie wiem jak ja dziś wytrzymam.

Może weź coś na niestrawność? Z kregosłupem to gorzej. Jedynie ruch, ćwiczenia moga pomoc.

No to trzymaj sie tam dzielnie. Miłego dnia i ogladania projektu. Ja lece na słońce:) Papa!

witaj mysza, ja coś mam dziś problemy z kafeterią. No ale udało mi się wejść. Pogoda okropna, leje, nic się nie chce. Z niecierpliwością czekam na 15 i do domku. A co do moich mebelków do kuchni to wyszły strasznie drogo jak dla mnie i teraz główkuje co tu zrobić PApaPa

witaj mysza, ja coś mam dziś problemy z kafeterią. No ale udało mi się wejść. Pogoda okropna, leje, nic się nie chce. Z niecierpliwością czekam na 15 i do domku. A co do moich mebelków do kuchni to wyszły strasznie drogo jak dla mnie i teraz główkuje co tu zrobić PApaPa

pusto u nas troszkę. Ja miałam problemy z kafeterią, teraz jest już ok, ale też zmykam, bo już prawie 15 i kończę robótke. Papa

hej dziewczyny, ja dziś w pracy. Ale przyda mi się parę nadgodzin bo niedługo idę na wesele i będę miała na prezent :). Nie mogę doczekać się tańców. Mysza jak tam twoje staranka, kiedy testowanie? Ja miałam robić test 20 października (czyli jeszcze 3 tygodnie) ale chyba sobie odpuszczę i zrobię później, tak koło 30 (oczywiście jak nie dostane @, a do 30 to powinnam mieć)

Hej dziewczyny ja tez jestem rocznik 82 ale mam juz dzieci 2,5 miesieczne blizniaki,chlopca i dziewczynke. Pozdrawiam ps.mam nadzieje ze moge sie do Was przzylączyc?