Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natimp1

matki z rocznika 82

Polecane posty

Witaj Marzka, pewnie że możesz się przyłączyć. A więc masz parkę - cudownie, bo moja kuzynka też ma bliźniaki, ale dwóch chłopców, a tak bardzo marzyła się jej dziewczynka.. A jak to się stało że urodziłaś bliźnięta-przypadek, czy moze geny?

Na poczatku myslalam ze przypadek ale potem okazalo sie ze moj dziadek mial siostry blizniaczki ale one zaraz po porodzie zmarly:( Cudownie miec blizniaki:):)

podziwiam cie, jak sobie z nimi dajesz radę. Moja kuzynka jest ciągle wykończona tak jej dają popalić. Ja bym chyba nie podołała

Hej dziewczyny Witaj Marzka, Mirabel ja czekam do końca miesiąca. Jak przyjdzie @ to ok, jak nie to tescik. Spoko luzik. Ja mam takie pytanie dla dziewczyn, ktore maja dzieci, jak dlugo w sumie zajęły Wam starania? U nas w tym wieku, chyba powinno pójść sprawnie ;) Pozdrawiam

Mirabelka moje dzieci to aniolki sa bardzo grzecznie i naprawde daje sobie rade,czasem tylko prosze mame o pomoc jak mi sie zbierze sterta prasowania. Mysza ja zaszlam w ciaze po pieciu miesiacach,a najsmieszniejsze jest to ze bylam pewna ze w tym dniu jest to niemozliwe. Pozdrawiam🌼🌼

witajcie dziewczyny. Dziś mój 16 dzień cyklu, więc myślę że jutro wypada owulacja, przy moich długich cyklach. Zobaczymy co wyszło z tych ostatnich staranek :). Chociaż troche sobie odpuściłam myślenie ciągle o dziecku, teraz mam sporo pracy i mieszkanie na głowie - mąż rysował projekt kuchni bo zdecydowaliśmy się na tańszą. Czeka się na nią do 5 dni, więc jeszcze mamy czas na zamówienie. Przeprowadzka za ok. 5 tygodni :)

Marzka, po 5mcach? a to mam jeszcze trochę czasu :) Fajnie było by \"się uwinąc\" w mniej niż pół roku. Mirablel, trzymam kciuki ;) I pozdrawiam wszystkie 82\'

Mysza musimy być pozytywnie nastawione, że do świat się uda. Fajnie by było. Chociaż zawsze jest opcja : Byle do Wielkanocy :)

Gość mamcia2urwisow
Cześć dziewczyny. Jestem z tego właśnie rocznika i mam już 2 dzieci. Prawie 3 letniego syna i 9 miesięczną córeczkę. Wyszli z dwóch wpadek ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich. Wiem że moje życie było by teraz zupełnie inne ale niczego nie żałuje. Chętnie odpowiem na pytania.

Witaj Mamcia. Jak mają na imię twoje dzieci? Zajmujesz sie nimi sama, a może pracujesz? Poopowiadaj nam trochę o swoich maluszkach. Bo my jak na razie wszystko mamy w planach.

Hej kobietki :) Rzadko bywam ale pamiętam o was :) Mirabelka - trzymam kciuki za udany cykl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Oczywiście czekamy razem z Tobą na dobre wieści :) Witam nowe \'82 🖐️ Marzka i Mamcia witajcie :) Mysza - ciebie też nie mogę pominąć :) Buziole wielkie dla wszystkich :)

Witajcie dziewczyny. Cześć Limetka, fajnie że wpadłaś do nas. Dziś mój 17 dzień cyklu, więc myślę że przy moich długich cyklach, to już połowa. Jeszcze tylko troszke i będe wiedziała co wyszło. A tak poza tym to w pracy dziś miałam urwanie głowy, ale jeszcze jutro i od czwartku będzie luz bo szef ma wolne. Pozdrowienia dziewczyny.

Gość wrocławianka82
witam wszystkie 25-latki :) ja jestem mama od 13 czerwca, mam cudownego synka. Widziałam ze rozmawiacie o "staraniach"....u mnie było tak ze zaszłam w ciąze nie planując tego i na dodatek zabezpieczając sie - pigułki antykoncepcyjne. Także widzicie los czasem płata figle i dlatego nie ma co planowac-pomyslcie ze bedzie co ma być:) pozdrawaim Was

Witaj wrocławianka, nigdy nie przypuszczałam że można wpaść z tabletkami, sama brałam 6 lat, ale życie jest nieprzewidywalne. Ja staram się teraz 2 cykl (tabletki odstawiłam w maju). fajnie że wpadłaś do nas. My mamy nadzieję, że szybko nam się uda zajść w ciążę.

Gość wrocławianka82
trzymam za was kciuki :) macierzynstwo jest cudowne-nawet nie zdawałam sobie sprawy jak własne dzieciatko zmienia zycie-oczywiscie na lepsze. ....czekam na wiadomosci o dwóch kreseczkach na teście :) wtedy pogadamy o ciąży-podziele sie z wami z moimi doswiadzceniami z tego okresu:) wkoncu niedawno temo miałam w brzuniu malenstwo. buzka

Cześć dziewczyny! Witam wszystkie nowe dziewczyny, Wrocławiankę, mamcię urwisow dwóch :) Mirabel, powodzenia ;) teraz najgorsze, czyli czekanie hehehe ja jeszcze nie dobiłam do połowy cyklu. Dopiero pod koniec października będę wiedziała co i jak:) Limetka, fajnie, że wpadłaś :) Co tam u Ciebie słychać? Jak tam dziewczyny znosicie nadchodzącą jesień. Te poranne nastroje, szczegolnie, kiedy pada deszcz, nie zachęcają do porannego wstawania. Za to apetyt na kawkę większy. Pozdrawiam serdecznie!

Mysza ja przy moich długich cyklach też będę wiedziała coś dopiero pod koniec października. Dziś mój 18 dc, a ostatnio miałam cykl 37 dniowy. więc jeszcze dużo czasu. U mnie nie ma słońca, ale nie pada i nie jest bardzo zimno - jak na razie da się znieśc taką pogodę. Dziś przyjdzie fachowiec wymierzyć mi okno w kuchni bo muszę wymienić chociaż to jedno przed zimą :)

Bedziesz miała cieplej, chociaz cholercia my wymienialismy na \"plastiki\" i i tak wieje... mimo, ze byly regulowane i w ogole.

jak na razie wymieniam okno tylko w kuchni, później jeszcze w dużym pokoju. A i tak roboty mnóstwo, samo malowanie ścian, nowe oświetlenie itp. itd. Masakra-ja tam lubie gdy już wszystko jest gotowe, takie remonty mnie tylko denerwują i wściekam się ciagle na wszystko i wszystkich.

Hihihi to musisz uzbroić się w cierpliwość. Remont = zawsze coś się skomplikuje = dodatkowe koszty to norma;) No i to sprzątanie... Ech! Dobrze, że my już mamy to za sobą, choć i tak jest jeszcze trochę do zrobienia, ale zawsze jest potrzebniejsza sprawa do sfinansowania. Także trzymaj się dzielnie ;) Przynajmniej masz powód, żeby za bardzo nie myśleć o ... :) Mi się w tym miesiącu udaje, zupełnie odpuściłam i nie myślę :) Pozdrawiam!

mi też się udaje za bardzo nie myśleć, ale za to chyba mąż myśli, bo inicjuje przytulanki co dzień, ale już dziś robię przerwę niech troszkę odpocznie hihihi. Jeszcze tydzień dni płodnych mam, więc czas jest. A po 20 zobaczymy co będzie.

Witaj Marzka, dziś mój 20 dzień cyklu i starania pełną parą. Testuje po 20 października :) więc jeszcze ok. 2 tygodni. A co u ciebie?

poza tym właśnie siedzę w pracy, szef wyjechał, mam luzik totalny. Jeszcze półtora godziny i do domciu. A co u twoich bliźniaków?

Ja siedze w domu i umieram z nudow bo corka sobie smacznie spi,synek sie bawi.czekam az Julka sie obudzi bo chcialabym sie wybrac na spacer, pogoda u mnie piekna. Pozdrawiam

u mnie okropna pogoda, dlatego tak chce mi się spać, a i też nudzę się już w pracy okropnie i za nic nie mam siły się zabrać

Marzka, obym miała ale tylko jedno z takich słodkich maleństw. Jedno mi w zupełności wystarczy :) A dziś mój 23 dzień cyklu. Jeszcze 2 tygodnie i się zobaczy :) A co tam u reszty dziewczyn? Odezwijcie się.

Dziewczyny własnie czytałam topik o wypadających włosach po porodzie. Matki opowiedzcie jak to u was było. Jestem przerażona nic o tym nie wiedziałam, a sama mam bardzo rzadkie włosy. Z drugiej strony żadna z moich koleżanek tego nie miała. Wypowiedzcie się.