Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natimp1

matki z rocznika 82

Polecane posty

Mirabelka mi strasznie wypadaja wlosy.W ciazy mialam wspaniale jak nigdy przedtem a teraz to czasem mysle ze jak tak dalej bedzie to zostane lysa:(

Mam nadzieję że ze mną będzie wszystko ok. A ty może Marzka idź z tym do lekarza i zażywaj coś. Ja bym robiła wszystko byle mieć włosów tyle ile mam, bo jak bym miała mniej to by była masakra. Póki co jestem dobrej myśli. Nie ma co martwić się na zapas, jeszcze żadna z moich znajomych na to nie narzekała, więc i moze mnie ominie.

Gość mamika2
czesc dziewczyny ja też z rocznika 82 mam już 3 letnią córcie i jestem w 5 miesiącu ciąży. Za pierwszym razem zaszłam po 7 miesiącach a teraz po 3-ech. Myśle,że trzeba poprostu przestać tak intensywnie o tym myśleć a zanim się obejrzycie bedą dwie kreseczki na teście, tak to właśnie u mnie było jak przestałam panikować i ciągle się zastanawiać czy się udało to właśnie zobaczyłam 2 kreseczki na teście i aż się zdziwiłam. Życzę powodzenia w sprawdzaniu rezultatów starań:)

Gość mamika2
Coś tu cicho cały dzień nikogo nie ma co się z wami dzieje???????? Niech się ktoś odezwie!!

Witajcie dziewczyny z samego rana. Witaj Mamika. Gratuluje córeczki i kolejnej ciąży. Ja też bardzo bym chciała mieć właśnie córkę.

Dziś mój 26 dzień cyklu i twarz mi całą wysypało :(, ale jakoś żyję. Nienawidze tych pryszczy, ale cóż zrobić. Dziewczyny zamierzam kupić sobie okulary do pracy przy komputerze, jak myślicie co napisać w podaniu do szefa, by sfinansował mi ten zakup?

Gość mamika2
mirabelka1 dzieki🌻 a chcesz wiedziec co bedziesz miala czy nie ja w pierwszej ciąży małam mieć chłopczyka i dopiero po urodzeniu zobaczyłam że z chłopczyka zrobiła sie dziewczynka nie miałabym nic przeciwko gdyby teraz z dziewczynki zrobił sie chłopczyka i mężuś byłby wniebowzięty ale najważniejsze żeby była dzidzia zdrowa:) 🌻 czekamy na ciebie malutka 🌻 [url=http://www.suwaczek.pl/ ]http://www.suwaczek.pl/cache/3f5b1cc2fe.png ❤️[url=http://www.suwaczek.pl/ ]http://www.suwaczek.pl/cache/d177ab89ca.png ❤️

na dzień dzisiejszy nie chciałabym wiedzieć, ale co będzie jak będę w ciąży to nie wiem. Być moze ciekawość zwycięży :)

Hej dziewczyny ja tu zagladam a tu taka cisza............ Jak tam starania o dzidzie??? My sobie siedzimy w domku bo pogoda coraz gorsza i strasznie sie nudzimy:( Odezwijcie sie Moze jakies nowe dziewczynki dolacza do naszego rocznika:):)

Gość dzięki Bogu żadna tam matka
witam, ja tez rocznik 82, ale na razie ani mi w głowie dzieci, na razie imprezy, szalenstwo, praca kariera i mąż od 2 miechów, wiec na razie szkoda czasu marnowac na dzieciaki. Zresztą za młoda jestem. Pozdrawiam :)

Witajcie! Ja tez z rocznika 82. Ale jak niektóre z was mam dzieci moje dwa skarby: synek Oskar 4latka i Malwinka 7miesięcy. Za każdym razem w drugim cyklu starania zaszłam w ciaże.

Witaj Aniula mam nadzieje ze bedziesz zagladala tu czesciej ,musimy troszke rozkrecic ten topik:) Dziewczyny z jakich miast jestescie? bo ja z Gdanska Pozdrawiam

Marzka to mamy blisko do siebie ja jestem ze Starogardu Gd. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące dzieci czy ciąży. Pozdrawiam

Witaj marzka, byłam u okulisty i powiedziała mi że nie potrzebuję okularów. Więc zrezygnowałam. W weekend byłam na weselichu, a dziś nogi mnie bolą i niewyspana jestem. A co u was.

U mnie dzien jak co dzien,wstaje rano karmie dzieci potem troszke sie pobawimy znowu karmienie i tak dalej czyli monotonnia alenie zamienilabym tego nigdy w zyciu tyle radosci dostarczaja mi moje szkraby:)dzisiaj to moze uda mi sie wyjsc na spacerek bo pogoda sliczna. Kurcze tez bym sie pobawila na weselu ale narazie sie jeszcze nic nie szykuje a ja sama jeszcze nie jestem po slubie wiec moze moje bedzie pierwsze na ktorym sie pobawie Pozdrawiam

no ja za miesiąc mam jeszcze 2 firmowe imprezki więc też sie pobawie, a potem znowu sylwester wiec trochę się tego uzbiera. Dziś mój 37 dzień cyklu, okres powinien sie pojawić, ale jak na razie go nie ma. Nie robie testów bo boje się że to za wcześnie, Nie mam żadnych objawów i to nie martwi.

Marzka a kiedy zrobiłaś test ciążowy, w dniu spodziewanej @ czy później bo ja nie wiem co robić. Czekać jeszcze czy już robić.

test zrobilam 3 dni po tym jak mi sie spoznial okres,zawsze mialam regularny a jak jest u Ciebie??

mam cykle nieregularne, ostatni trwał 37 dni i dziś właśnie jest 37 dzień i nie wiem co robić. Robić test jutro czy nie, czy czekać jeszcze trochę?

no to jęsli nie dostane dziś to jutro z rana postaram się zrobić. Dam znać co i jak. Muszę go tylko dziś kupić jakoś tak by mąż nie widział, a razem się wybieramy na zakupy. Będę musiała na chwilkę zostać sama ale jakoś spróbuję sobie poradzić.

Marzka zrobiłam dziś rano test i pokazała sie jedna kreska, testu nie wyrzuciłam. Położyłam się jeszcze spać, a potem jeszcze zerknęlam na tes i była druga jasna ale bardzo wyraźna. Co o tym myśleć. Ja mam cichą nadzieje, niektóre dziewczyny tak miały. Jak okres nie pojawi się do soboty to powtórze test.

Mirabelka u mnie to kreski byly dosc mocno widoczne ale siostra mojego meza tez tak miala calkiem niedawno bo jest dopiero w 7 tygodniu ciazy.Poczekaj do soboty ja trzymam kciuki:)

Dzisiaj mnie juz nie bedzie na tym topiku bo zaraz jade do mamy,musze troszke odetchnac,ale moze wieczorkiem sie odezwe. Mirabelka zycz milego dnia:)

Mirabelka u mnie było jak u ciebie zrobiłam test po tygodniu od spodziewanej miesiączki najpierw była 1 krska poszłam sie położyć spać ale za pięć minut jeszcze raz zerknełam a tam była 2 blada. Więc gratulacje i teraz uważaj i dbaj o siebie.

Aniula ja jeszcze się za bardzo nie nastawiam, dopiero jak wyjdzie drugi test pozytywnie to się będę cieszyc.

Gość elkom25
Cześć. Jestem szczęśliwą mamą z rocznika 82 dwójki dzieciaczków - 7 lat i 1 miesiąc. Pierwsze było wpadką, a o drugie staraliśmy się 9 miesięcy. W końcu jak daliśmy sobie "na luz" to się udało. Od miesiąca cieszymy się nowym maleńkim człowieczkiem w naszym domu. Jeszcze jedno. Jak narazie to chwalę sobie różnicę wieku między moimi dziećmi. Syn jest już dosyć odpowiedzialny i dorósł do tego by mieć rodzeństwo. Nie ma zazdrości, nie ma przykrych scen, jest za to pomoc i zrozumienie. Fakt, że duża w tym zasługa moja i mężą, bo starannie przygotowaliśmy syna na przyjście na świat siostrzyczki.