Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żaklinn

Help!!!!

Polecane posty

Mam taki model telefonu od roku, jednak nie rozpracowałam go jeszcze tak jakbym tego chciała. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć czy można w tym telefonie ustawić dzwięk przy otwieraniu (i zamykaniu) klapki?? i jak to ustawic? Jeśli masz taki telefon to ściągsz na niego dzwonki mp3 z internetu?? dochodzą?? Ja ściagalam kilkakrotnie ale niestety nie mogę się nimi poszczycić bo za nic nie dało się ich ściagnąć ;/ a w opisie tego modelu jest jak byk napisane, że można takie pobierać... HELP

Gość ...zabłąkana...
no, fajny jest.... i ładny nawet ........;/

Gość lo matko swinta ales wybrala
zajebisty!!!

wiem, że jest fajny chcę tylko znać odpowiedz na moje pytania, reszta jest oczywista ;p

Gość ...zabłąkana...
to jakiś żart prawda?

Gość ...zabłąkana...
a co, nie? piszesz o jakimś telefonie, nikt nie ma pojęcia o jakim i pytasz się czy mozna w nim jakies dzwieki ustawic i sciagac mp3. napisz co to za telefon, bo to ze masz go od roku niestety za duzo nie mowi...

Gość /łączenie/
do tych ktorzy maja telefon NOKIA 5200 16:00 nie wiem nie wiem nie rozumiem gdzie mam szukac w ustawieniach tego, abym przy otwieraniu i zamykania słyszała Szuuuuuuuuuuuuuuuuuu

upssss!!!!! skopiowałam tresc tego topiku z innego forum (na tamtym nikt sie nie udzielał) i umknęło mi najawżniejsze ;/ Chodzi o Motorole V235