Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyszekk

nieśmiała kobietaaa

Polecane posty

Gość Zbyszekk

Tzn niby śmiała w towarzystwie kolezanek ale w sytuacjach damsko-męskich strasznie wsydliwa...to taki inny rodzaj niesmiałości powiedziałbym że słodki...trudno to opisąć ale się zakochałem...Sam sie sobie dziwie bo zawsze gustowałem w kobietach smiałych pewnych siebie wygadanych a tu taka niespodzianka... Ale wracajac do tematu jak rozmawiać z taką dziewczyną...?Tzn jak rozgryść osobe niesmiała bo nie mam doswiadczenie z takimi.. Nie jest wynosła...ani jakaś taka całkowicie niemowa:-)Mówi...ale niewiele o sobie i o swoich uczuciach...dotego słodko się zawstydza..I w ogóle ma coś wsobie takiego suuuper uroczego:-)Ale przez to jest skomplikowana kto ma doświadczenie z takimi dziewczynami i mi powie jak ja otrworzyć?I

Gość Zbyszekk
i nie nawiązuje kontaktu wzrokowego

Gość Kreator
Ona nie będzie normalna

Gość wow rox
takie to jest koszmar, tylk osię człowiek męczy, na początku wydaje się słodkie, ale takie coś może trwać baaaardzo długo :D

Gość aania15465
chyba potrzeba czasu, czasu i jeszcze raz czasu....Ona musi nabrac zaufania do Ciebie. Wiem coś o tym ;)

Gość Kreator
A czemu to nie może działać w drugą stronę ? :(

Gość Zbyszekk
jestem pewien że to nie bedzie koszmar:-P Tylko ja wogóle nie wiem jak postepowac z takimi kobietami..to co kreciło te śmiałe wygadane nie kreci jej i odwrotnie..To z zupełnie ina kategoria kobiety

Gość misiek sisiek
Nie strac tej kobiety, bo takie kobiety to prawdziwy skarb w dzisiejszym swiecie

Gość misiek sisiek
Takich nie spotyka sie na codzien. Znalazles wyjatkowa osobe, i pilnuj jej..

Gość misiek sisiek
Kobieca niesmialosc ma same zalety.. Jest piekna... Trzeba tylko umiec znalezc w niej to piekno i umiec je docenic. Takiego piekna juz prawie nie ma...

Gość moonika
ja jestem podobna i ... nikt mi nie daje szansy, tzn. mezczyzni, po pierwszych kilku sotkaniach rezygnuja, bo wlasnie nie jestem pewna siebie, wygadana etc.

Gość misiek sisiek
Jesli mezczyzna rezygnuje z kobiety z powodu jej niesmialosci, to nie jest tej kobiety wart, i nie wie co traci.

Gość misiek sisiek
A rezygnuje, bo jest slaby, i nie podolalby takiej kobiecie. Faceci sa slabi....

Gość Kreator
A męska nieśmiałość to już nieudacznictwo

Gość moonika
:)

Gość moonika
niekoniecznie, niesmiali faceci sa pociagajacy, no chyba ze ich niesmialosc jest bliska fobii spolecznej

Gość misiek sisiek
Tak sie tylko ogolnie przyjelo... Ale tak nie jest. Niesmialosc to wspaniala cecha i to dziala w obie strony. szkoda tylko, ze kobiety potrafia cieszyc sie niesmialoscia faceta i docenic ja, a faceci juz na starcie rezygnuja z niesmialosci kobiet...

Gość ja jestem nieśmiała w stosunku
do mężczyzn i im mówię, żeby lepiej sami zrezygnowali;) Na pewno nikomu nie uda się mnie zaciągnąć do łózka, nie robie głupich rzeczy. Ale tylko jeżeli chodzi o kontakty męsko-damski. W innych relacjach jestem bardzo śmiała w stosunku do mężczyzn i bezpośrednia, większość czasu spędzam w męskim towarzystwie i mężczyźni mnie szanują. Nie flirtuję nigdy z nikim, jestem taką bezpośrednią, inteligentną i czasami złośliwą babą, z którą się ludzie liczą. Też się nie nadaję na jakieś związki na tydzień czy na jedną noc, nigdy nie spałam z żadnym facetem, mimo że byłam w dłuższym związku (ok. roku). Ale nikt z moich znajomych mnie o to nie posądza, również osoby, które mnie nie znają, uważają, że jestem prawdziwym łowcą męskich cnót;) I mimo, że nie jestem jakąś ginąca mimozą, też jestem nieśmiała. Ludzie są różni. Ja bym nie określiła siebie mianem: nigdy już nie będzie normalna. Wydaje mi się, że jestem normalna. Po prostu muszę mieć zaufanie do kogoś, z kim jestem, muszę dobrze znać taka osobę, nie mam ochoty spać z kim popadnie i tyle. A tez mam świadomość, że facetom chodzi o coś zupełnie innego, więc ich informuję o tym na starcie. Że nie jestem zainteresowana seksem. Poważni mężczyźni nie tylko nie rezygnują, ale wręcz sa zadowoleni z tego🖐️

Gość nie mozesz byc
zbyt smiały...uwazaj zkomplementami bo moga ja oniesmielić:-P Naucz sie jej słuchac..i nie róbz siebie błazna a bedzie dobrze.

Gość Zbyszekk
narzie nie mam z czego bo ona jeszcze nie jest moja kobietą:-)i zupełnie nie wiem co zrobic by to sie zmieniło:-(poraz pierwszy mam z tym problem:-):-(

Gość a ile masz lat Zbyszku
? 23?:)

Gość niesmiala osobka ona
witam :) Ja tez jestem bardzo niesmiala w stosunku do facetów. Nie potrafie na początku znajamości powiedzieć facetowi jakiś miłych słówek, które mogłyby sprawić ze sie we mnie zakocha :( Nigdy nie mialam chlopaka, jestem dziewica i tak jak kolezanka wczesniej nie potrafilabym byc z kims tylko na jedna noc. Musze najpierw poznac faceta i zaufac mu, zeby sie z nim zwiazac. Facetow niestety taka niesmialosc odstrasza a jesli juz jakis odwazy sie na kilka spotkan to po jakim czasie stwierdza ze nie jestem nim zainteresowana bo mu tego nie mowie i nie okazuje. a przewaznie tak jest ze jestem nim bardzo zainteresowana i chcialabym zeby mnie objal, pocalowal ale jestem zbyt niesmiala zeby mu to w jakis sposob pokazac. Zeby zdobyc taka kobiete trzeba bardzo, bardzo duzo cierpliwosci i nie mozna sie bac okazac jej uczucia. ona tego chce ale sie boi ;D

Gość rincewinde
niesmiala osobka ona - ile masz lat? bo z twojej wypowiedzi wynika, że jesteś baaaardzo młoda.

Gość Kreator
Taka nieśmiała może być mylona z zajętą

Gość Zbyszekk
tak mam 23 lata ona również

Gość Kreator
Jesteś za młody na dziewczyny Poczekaj jeszcze 5 lat

:) Pewnie miałeś wcześniej wiele dziewczyn. A czy Twoje imię kończy się na "r"?:)

Gość Kreator
na k

A ja mam wrażenie, że jednak się kończy na "r";)