Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miluś22

depilacja

Polecane posty

Gość Miluś22

Witam! Mam dwa pytania. Wygrzebałam z szafy stary depilator, pomyślałam ze spróbuje, choć się bałam bólu. Użyłam i nie bolało. Ale się zastanawiam czy aby to nie jest kiepski depilator (Philips satinelle) i zamiast wyrwać włoski on je po prostu ucinał przy skórze. Możliwe to jest? W sumie okaże się kiedy zaczną odrastać… I drugie pytanie, czy istnieje depilator przeznaczony do okolic bikini i pach??? A może próbował ktoś depilować te miejsca takim zwykłym depilatorem?

Gość walnij sie mloteczkiem
depiluje zwyklym depilatorem. przy pachach juz nie czuje bolu. przy bikini... zalezy jak daleko zajade:D

Gość Bogna 55
Witaj, Karolino, zabieg depilacji laserowej jest bezbolesny tu masz filmik jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest , radzę poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość gość
takie stare depilatory moim zdaniem są do niczego, szybciej ci będą takie przycinane włosy odrastały, depilator ma wyrywac wraz z cebulkami a nie przycinac. ..a do bikini polecam ci krem, ja bym się na depilację bikini depilatorem w zyciu nie zdecydowała. Dobrą serię ma Bielenda i nie są takie drogie- te Vanita. Jest w czym wybierac

Gość Jula 28
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Z samego początku kupowałam gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Ewix 27
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Mirka 28
Znajoma zdecydowała się na depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Osobiście też byłam zaskoczona rezultatem. Po jednym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To to był najlepszy wybór. Było w sumie bezbolesne. Super skutek. Jeżeli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to w 100% gorąco polecam. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-depilacja-woskiem