Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrr

mam ochotę kogoś opie...lić

Polecane posty

Gość wrrrrrrrr

chętni?

Gość wrrrrrrrr
ha, opielić mam ochotę na ogólnie, że kuwa syf na ulicach, że trzeba chodzić pierdzielone zęby leczyć, że mało kasy pierdzieleni szefowie płacą, że chce mi się wiecznie spać, że kuźwa mój kot mnie olewa, że w dupę kopany samochód ma kuźwa 10lat i ledwo dycha, że mój koleś myśli, że jest kuźwa bogiem, że nie wyjechałam jeszcze do yrlandii, że kuźwa dupnie jest i kuźwa do dupy nic nie jest podobne (ale to może akurat dobrze...)\ ech.

Gość wrrrrrrrr
i że kuźwa nadużywam słowa Kuźwa! (uo matko, tego się po sobie nie spodziewałam... )

Gość wrrrrrrrr
wydech:)

Gość wrrrrrrrr
wiesz, pojechałabym dalej, ale kurcze, spisane, powiedziane jakoś tak wyraźniejsze są. poduszę się lekko, zapalę (i cholera palę jeszcze, gupia) i w sumie nic więcej. hm. kurcze, nawet wkurzyć się nie mogę porządnie. jakiś taki spaczony charakter ;)

Gość 789456
ja mam problem, że mi za szybko złość mija, najpierw się w sobie powkwiam, a potem już ze mnie złazi i zamiast iść nawrzucać na spokojnie, to ja już tylko posmucona w sobie, milczę. bez sensu:) a papierosy, ech, fajniej byłoby na starość paść :D