Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenk

jak mu wytłumaczyć że jeszcze nie chce rozpocząć współżycia??

Polecane posty

przyznam ze moze i malo wiem o zyciu, bo ilez mozna wiedziec w wieku 19 lat ale troche wyrozumialosci prosze. jestem tutaj zeby sie poradzic, nauczyc czegos, chociazby nawet innego patrzenia na pewne sprawy :) dlatego dziekuje za wszystkie komentarze

a skad on mial wiedziec ze jesli poprosi ja o reke to pojdzie z nim do lozka, skoro ona mu tego nie powiedziala. to te podjela taka a nie inna decyzje wiem tylko ja.

Gość faski
lenk no ja ci szczerze poradzilam przedstwiajac punkt widzenia, z jakiego sie wypowiadam, zebys miala jasnosc wsrod jakiej grupy spol jestem rozeznana nic nie ubarwialam bo wlasciwie jaki mam w tym interes zeby na swiecie bylo o jedna dziewice wiecej nie jestem z grupy rydzyka pisalam bo uwazam ze kobiety, przed ktorymi jest taka decyzja powinny wiedziec ze wcale nie jest tak, ze wszystkie kobiety wspolzyja juz w wieku kilkunastu lat badz w trakcie studiow. po prostu tak nie jest. falszywy obraz spowodowany jest pewnie tym, ze intelektualisci nie pisza do bravo tylko siedza w domach i czytaja powodzenia- podejmuj decyzje kierujac sie tylko i wylacznie zgoda z wlasnymi potrzebami

ja zyje w malym miasteczku a w duzych miastach ludzie inaczej spogladaja na pewne sprawy

faski jeszcze raz dziekuje. musze isc. odezwe sie niebawem :) zagladnij tutaj :) przynajmiej czasami :) pa

Gość faski
lenk NIKIM sie nie kieruj tylko i wylacznie soba i swoimi potrzebami sprobuj sobie sama ze soba pogada i spytac siebie co nalezy do sfery twoich potrzeb a co do checi dopasowania sie do spoleczenstwa jezeli masz ochote sprobowac seksu, to zrob to ale nie dla chlopaka, urzymania zwiazku, srodowiska, w ktorym zyjesz itp to jest twoje cialo. teraz ten chlopak jest dla ciebie wazny ale do konca zycia bedzie ci twoarzyszyla tylko jedna osoba - TY SAMA i to sobie musisz byc wierna

Gość faski
do uslyszenia mysle ze wspolycie warto podjac w takim momencie zycia, w ktorym nie ma niebezpieczenstwa ze zablokuje nam ono jakies inne dziedziny i mozliwosci zagladne co u ciebie slychac

Gość ja rozpoczelam wspolzycie
jak mialam chyba skonczone 16 lat i teraz mam 26, ale z perspektywy czasu, zaluje, nie bylam wystarczajaco dojrzala, i gdybym byla na twoim miejscu nie robila bym tego na sile, chetnie zamienilabym sie z toba, cofnelabym czas.chociaz juz mam meza.