Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///4333

Wstydliwe ale pilne pytanie!!

Polecane posty

Gość ///4333

hej biore od roku tabletki anty - jak na razie wszystko szło zgodnie z planem, az do wczoraj no wlasnie i tu jest problem...:/ mianowicie wczoraj wzielam tabsa ok 21 godziny, zreszta codzienne tak biore, minelo z pol godzinki, moze 40 minut , Bylam akurat w lazience kapałam się... gdy wychodzilam z wanny i "odbiło mi sie " znaczy bekłam tak wewnetrznie ze az poczulam w gardle taka gorycz :/wiecie o co chodzi... no i wtedy jak poczulam ta gorycz to plujlam do zlewu... i dopiero wtedy mi sie przypomnialo ze w razie wymiotow zmniejsza sie skutecznosc antykoncepcyjna tabletki..Tyle ze w sumie to nie byly rzygi(sorry za dosadnosc) tylko bardziej taka kwasna slina.. raxczej czysta - nie widzialam w niej zeby byla tabletka wogole malutko tego bylo - aki porzadny "pluj" :/ wiec sama juz nie wiem co powinnam teraz zrobic Nie wiem czy to sie liczy za wymioty, czy nie.. czy mam wziac nowa tabletke czy normalnie wieczorem nastepna?? acha dodam ze to byla 16 tabletka a za ydzien mam dostac okres czy mozliwe jest zebym zaszla w ciaze? prosze o powazne odpowiedzi

Gość 111111mała11111111
to nie byly wymioty wiec czym Ty sie martwisz

Gość ///4333
ale jednak był tam ten kwasny smak i taki blady kolorek, tak jak wymioty-wiec to chyba byl kwas zoładkowy. tylko pytanie czy byla w nim substancja tabletki :/

Gość Jabłuszko pełne snów
eee no coś Ty! nie panikuj! dalej koncz oapkowanie i dalej korzystaj z esxu do konca:), gorzej jaby to byla mocna biegunka i porzadne wymioty! ciumki