Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka tas tas

Co ze mną jest nie tak??? Pomocy

Polecane posty

Gość smerfetka tas tas

Dlaczego faceci sie mnie boja ??? Spotykaja sie ze mna, mowia pozniej ze bylo fajnie. ale za jakis czas kontakt sie urywa. mam wrazenie ze sie mnie boja:( pomocy :(

Gość smerfetka tas tas
wiesz oni mowia ze ladna jestem, ale ja sama w sobie to mam bardzo niska samoocene.

Gość smerfetka tas tas
tylko ze jest tak, ze ja jestem niesmiala i nie mam szans nawet to pierwszym spotkaniu poznac czy to pokrewna dusza czy nie:(

Gość smerfetka tas tas
takie mam wlasni wrazenie, ze przeraza ich moja niesmialosc i to ze nie potrafie na samym poczatku byc slodziutka i otwarta

Gość smerfetka tas tas
witam podszywko :)

Gość smerfetka tas tas
na pierwszym spotkaniu trudno sie ze mna gada. jestem bardzo spieta. nie potrafie sie poczuc swobodnie przy nowo poznanym facecie

Gość nie masz być
słodziutka. Musisz być pewna siebie, przekonana o własnej wartości. Wtedy będziesz ich intrygować i będą chcieli się z Tobą umawiać jeszcze i jeszcze :D Gwarantuję. Oni instynktownie wyczuwają Twój lęk i nieśmiałość. Pokaż im że jesteś super laską, że się nie krepujesz, nie boisz itp. Śmiej się, miej poczucie humoru, bądź wyluzowana :classic_cool:

Gość smerfetka tas tas
gdyby to bylo takie proste:( takie nieudane znajomosci nie podnosza mojej samooceny niestety:(

no to masz problem, ale wiesz... zawsze jest stres na pierwszym spotkaniu... myślę że to nie jest głównym powodem braku kolejnych spotkań... to po prostu nie \"te\" osoby...

Gość nie masz być
skoro proponują spotkania, tzn. że się podobasz, więc czemu się spinasz? Pomyśl sobie, jeżeli fajny koleś się ze mną umówił tzn. że jestem ok i nie mam się co wstydzić i być nieśmiałą. Bądź sobą!!!

Gość smerfetka tas tas
tylko wlasnie jak sie jakis umowi ze mna to w glowie sie pojawia mysl ze moze on sie tylko chce mna pobawic i dlatego sie spinam, bo nie wiem jakie ma intencje. a niestety jest tak ze zakladam zawsze te najgorsza opcje:(

Gość smerfetka tas tas
uppppppp