Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wydzieraj sie tak

Jak to rozwiązac ???

Polecane posty

Mam pytanie ,moze ktos odpowie... Spotykam sie z kims kto mieszka w innym miescie, spotykamy sie jedynie gdy on przyjezdza tu w delegacje, ma wtedy opłacany hotel ...ale niestety juz nie bedzie tu przyjezdzał bo skonczył mu sie kontrakt....ja mieszkam z rodzicami, on sam ale czesto są u niego dzieci a pewnie niedługo bedą u niego na stałe i tylko np w weekendy beda u jego byłej zony. Moje pytanie jest takie...strasznie mi na nim zalezy ( nie tylko zeby sie z nim kochac) ale niestety zarabiam mało, opłacam studia i nie stac mnie na czeste dojazdy do niego ....on tez nie bardzo moze tu przyjezdzac bo ja nie mieszkam sama a hotele są drogie ...jest moze jakies rozwiązanie??? zeby nadal sie spotykac??? tylko gdzie??

moze i tak ale obawiam sie ze jemu nie zalezy az tak jak mi :(a mi na nim zalezy, czuje cos do niego, spotykam sie z nim 2 lata....i tak nagle koniec??? to niemozliwe:( i to dla mnie straszne ze z takiego powodu .....bo taka praca

Odpuść. Nie lataj za nim. To on ma latac za Tobą. Tylko pogorszysz sytuacja jak zaczniesz cos kombinować na siłę. ON ma sie starać. Nie TY. Jak facet ma cos na talezu podane nie ceni tego:P

Gość kluska serowa
bo w tym caly jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz. gdyby on chcial i ty to byscie cos razem wymyslili.

nie mam zamiaru latac ale chciałam dac jakąs propozycje i zobaczyc co on na to.....mamy czysty układ tylko ja sie wyłamałam z niego i cos do niego poczułam i nie potrafie ot tak powiedziec ...trudno papa

Gość aaadgf
a jaki to ten układ?

Gość kluska serowa
czysty uklad. on przyjezdza na delegacje i ma tam dziewczynke na sex. ale teraz sie delegacje do tego miasta skonczyly i bedzie musial szukac drugiej dziewczynki w innym miescie.

Gość aaadgf
jesli taki jak pisze kluska to szkoda zachodu i staran

nigdy nie bede miała 100% pewnosci ale z tego co wiem on sie woli zając dziecmi niz latac za laskami......ze mną spotykał sie bo i tak tu musiał siedziec...i ja nie chce zabierac czasu, który mógłby spędzic z dziecmi....ale bedą weekendy gdy dzieci będą u matki ( bo to on dostał nad nimi opieke a ona tylko widuje je w weekendy) i chciałabym jeszcze go widywac...

Gość za delegację kasę
zwracała mu firma, a jeśli zaczyna kręcić, że bedzie miał dzieci w domu, to już daje ci jasno do zrozumienia, że masz spadać, bo związać sie z tobą na stałe nie chce na pewno. wierzysz, ze zona odda mu dzieci??

ale ona sie nimi nie zajmowała...wiem widziałam decyzje sądu

Gość aaadgf
to czy warto dla kogos takiego sie starc skoro on ma to tak naprawde gdzies i nie zalezy mu na tobie i spotkanaich z toba. ja bym sie niestarała o sptkania z nim jesli ona ma takie do tego podejscie.

bo jestem dla niego tylko miłym dodatkiem do wieczoru ???? nooo skoro tak to ja bedąc na jego miejscu chciałabym nadal miec takie miłe wieczory...

Mylisz się. Miał te miłe wieczory bo byłas na miejscu i żadnego zachodu nie było. A teraz musiałby sie postarać. A po co?? Na miejscu znajdzie inna, uwierz.

Gość kluska serowa
moze on i nadal chce jesli sama sobie zapewnisz dojazd i nocleg i on nie bedzie musial sobie glowy zawracac i tylko wpadnie do ciebie do hoteliku na sex . ja bym sie na taki uklad zgodzila skoro sama nie musialbym sie niczym martwic :)

Gość logiczne
znajdź lepiej płatną pracę i dojeżdżaj do niego

moze bo przeciez bedzie miał wolne weekendy..... wiec po co gadanie ze gdybym ja mieszkała sama albo ze jest moim przyjacielem....ma dziwne pojęcie znaczenia słowa przyjaciel.....niby jest fajnie jak bedziemy razem ale potem koniec...no to ja juz nie rozumiem:( dziwnie sie z tym czuje a przeciez znałam reguły, zasady gry i sama sie na nie zgodziłam :(

no chwilka on mało wcale nie zarabia , dlaczego ja mam pokrywac całosc kosztów ??

Gość logiczne
płaci ten komu zależy

czyli jemu kompletnie nie zalezy no chyba ze bedzie miał mnie na tacy podaną...

Gość logiczne
sama sobie odpowiedz na to pytanie

pewnie tak a ja jestem naiwna i głupia idiotka, która myslała ze jednak moze cos z tego bedzie....

Gość logiczne
a pożegnaliście się już?

Gość kluska serowa
znalas zasady tej zabawy a teraz je lamiesz. zaczelo ci zalezec i teraz najchetniej bys z nim po prostu byla. tak? dla niego to byla mila przygoda i tyle. mial cie pod reka w innym miescie i przynajmniej nie spedzal wieczorow samotnie. mowienie o przyjazni i o tym ze jakbys mieszkala sama to.. bujda jakas. gdyby mu zalezalo to chcialby cie zapoznac ze swoimi dziecmi (np. isc razem do zoo czy cos by one cie poznaly troche). po pewnym czasie moglabys sie jako ciocia u nich nawet zatrzymywac itd. ale on ci z gory powiedzial ze u niego w domu nie bo dzieci. pytal cie czy chcesz aby nadal przyjezdzal i wynajmowal sobie hotel (za swoje pieniadze oczywiscie))? albo zapytal czy ty chcesz przyjezdzac a on ci bedzie te wyjazdy fundowal? bo jak nie to chyba odpowiedz jest jasna kto by placil za hotel jak bys tam sie wybierala?

on nie ma jeszcze rozwodu ale jest decyzja o opiece nad dziecmi wiec gdyby sie wydało ze on ma kogos to moze wszystko by sie posypało...ja nie wiem:( jeszcze nie nie zegnalismy bo mamy sie zobaczyc jeszcze ze 2 moze 3 razy...tyle tu bedzie i potem koniec złamałam zasady ale to było silniejsze ode mnie, zanim sie z nim przespałam juz cos poczułam ....nie wiem co mam myslec, nie jestem jakas pięknoscią i to w sumie pierwszy facet, z którym sie przespałam...ale wątpie czy on zafundowałby mi dojazd do siebie albo hotel :(

Gość logiczne
zachowaj dobre wspomnienia i tyle

jak ja mam o nim tak zwyczajnie zapomniec ??? :( tak sie nie da.... juz nie wiem co to wszystko miedzy nami było....wciskanie kitu zebym tylko przyszła???? no ale czasami tez mielismy spięcia a ja chciałam nadal go widywac ...

Gość kluska serowa
:( a nie wydaje Ci sie ze on cos kreci? dwa lata mial cie na boku bo mu tak bylo wygodnie, a teraz nie bedzie juz przyjezdzal do twojego miasta to koniec ukladu. kropka. to tyle. a ty jak ci tak bardzo zalezy to zapytaj, porozmawiaj. jesli nie to daj sobie spokoj i tyle. pozdrawiam

Gość logiczne
a jaki kit on ci wciskał???