Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wydzieraj sie tak

Jak to rozwiązac ???

Polecane posty

no tak ale to nie takie proste...przynajmniej dla mnie bo ja nie potrafie tak zwyczajnie powiedziec pa i tyle było miło ale sie skonczyło....no nie potrafie

Gość kluska serowa
nie jest latwo zapomniec, ale chyba lepiej sie pomeczyc (czas zrobi swoje) niz latac za facetem ktory ma cie w ...

były sytuacje kiedy dla mnie był szorstki i troszke chamski, ja to tak odbierałam ( chodziło o sprawy damsko-meskie) ale potem potrafił tak poprowadzic rozmowe ze ja sie godziłam na kolejne spotkania.....no nie potrafie tego wyjasnic:(

Gość logiczne
być może on chce się z Toba dalej spotykać byc może kocha cię do szaleństwa Ale do tej pory nie napisałaś niczego, co by o tym świadczyło

przez te 2 lata nie widywałam sie z nikim mimo ze nasz układ dopuszczał takie spotkania z innymi, ogólnie mielismy sobie nie wchodzic w zycie z buciorami....no ale ja nie potrafiłam umawiac sie z kims jeszcze....byłam zajęta nim....2 lata ....a teraz zostaje na lodzie:(

Gość logiczne
ale...w pewnym sensie to nie jego wina...rozumiem, że on jasno postawił sprawę? Po prostu się przeliczyłaś

nie kocha mnie, nigdy mi nic tekiego nie powiedział......mówił tylko czasami ale to w zartach raczej, ze jestem dobra partia na zona i zebym uwazała bo on sie jeszcze we mnie zakocha i takie tam ale mówił tez ze on nie jest dla mnie dobrym kandydatem na partnera bo jest starszy, ma przeszłosc, byłą zone i dzieci i nie chce mi psuc zycia....mówił ze musi wyłączyc uczucia by ten układ miał sens...

chyba sie przeliczyłam....na poczatku było z mojej strony zauroczenie i fascynacja.....ale w miare upływu czasu zdałam sobie sprawe ze czuje do niego cos wiecej....to wyszło samo , no nie potrafie wyłączyc uczuc i kochac sie z kims dla sportu, nie umiem...

bedzie tu jeszcze moze 1 moze 2 lub 3 razy....mam sie z nim spotkac czy lepiej juz nie??? jeeeezzzuuu nie wiem co mam myslec, co robic:(