Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos moze wie

Ile zapłace za przewóz MEBLI?Miasta oddalone ok.500 km??

Polecane posty

Gość ktos moze wie

no własnie jak wyzej?

Gość wiecej niz ustawa przewiduje
lepiej zalatwic jakos po znajomosci 🖐️

Gość ixinska
ZAPłACISZ OK 1 Zł ZA KILOMETR !!!! ew. 0.80 to najniższa stawka

Gość czyli 1000zł jeden kurs
a nie wiadomo czy wszystko uda sie zabrac na raz

Gość ixinska
500zł za kurs jeśli ma to być 500km.!!!

Gość ktos moze wie
1000 zl???ja piernicze przeciez to sie nie oplaca:(((.Kurcze starsznie spodobaly mi sie meble na allegro i to super okazja do tego:((

Gość ktos moze wie
ale doliczajac 1000 to juz przestaje byc okazja:(

Gość BIZNES GIRL
TAK JAK PISZE IXINSKA 500Zł!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE 1 000!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktos moze wie
no ale chyba tez trzeba oplacic powrot wiec by sie zgadzalo za 1000

Gość BIZNES GIRL
nie płacisz za powrót już!! no jeszcze zależy jaka firma ale raczej nie

Gość ale na allegro maja zupelnie
inne stawki, dowiedz sie u sprzedajacego. oni wynajmuja kurierow. moze zaplacisz 200-300zł jesli to duzy komplet

Gość ktos moze wie
ale czemu na allegro maja inne stawki?jak to mozliwe?

Gość ktos moze wie
to sa meble uzywane wiec nie od producenta ktory dysponuje transportem

Gość ktos moze wie
normalnie zlamalam sie bo tak sie napalilam na te meble

Tutaj możemy tylko gdybać. A gdybys skorzystala z opcji Zadaj pytanie Sprzedającemu to miałabyś dokladna odpowiedz, czarno na białym. Pytanie nie zobowiazuje do zakupu, wiec smiało :)

Gość ktos moze wie
Sprzedawca chce odbioru osobistego.Zapytalam czy jest mozliwosc przetransportowania ale poki co nie odpisal.

Gość ktos moze wie
Zasatanawia mnie czemu sprzedawca chce odbioru osobistego!!chce sprzedac to czemu nie zorientuje sie ile by kosztowal transport!!

Gość albo ryba albo wedka
ja placilam 300zl za przewoz lekkich mebli i bibelotow do domu oddalonego o jedyne 5km!!! ale to byla przeprowadzka

Gość gość
Zależy czy to ,meble które da się złożyć, bo wtedy to dość tanio będzie. 1 Europaleta u kurierów ok 150-200 jak to jakaś meblościanka, czy drewniane komody co trzeba w całości wieźć to dużo drożej, u firmy przeprowadzkowej to myślę, za busa minimum 600-700 na takiej trasie. W obie strony to 1000km, więca samo paliwo to z 400 za busa.

Gość gość
Do konca nie wiem jaka moze byc cena takiego przewozu, ale polecam firme http://www.emkatrans.pl/ , słyszalam,ze maja całkiem spoko ceny i przy tym kompleksowe usługi, bo i pakują i zabezpieczają te przewozone meble, potem na miejscu rozpakowują i ustawiają tam gdzie się chce, co jest wg mnie bardzo dobrą opcją :)

Gość cebefa
To zależy jakie dokładnie rzeczy masz do przewiezienia. Odezwij się do JAPY, oni nie są drodzy, jeżeli chodzi o przeprowadzki. Tutaj masz ich stronę internetową: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Na pewno będziesz zadowolona z ich usług :)

Gość gość
przeprowadzki-fus.pl wejdź na stronkę tej firmy i zadzwoń, robią bezpłatną wycenę !

Gość gość
a z zagranicy pewnie licza sobie drożej?

Gość gość
Tu macie fajne info o tym ile kosztować może przewóz mebli www.info.clicktrans.pl/ile-kosztuje-transport-mebli/

Gość gość
nie wiem dokladnie, lepiej zadzwon i skontaktuj sie z konkretna firme, przekaza ci dokladna oferte. ja CI moge poelcic firme www.przeprowadzka.wroc.pl/ wiem ze dzialaja na terenie calego kraju i chyba poza jego granicami nawet.

Gość gość
Zapytaj o to konkretną firmę zajmującą się przeprowadzkami np www.logobusexpress.pl. Wtedy dowiesz się ile może Cię to kosztować

Gość hoplaa
To zależy ile masz rzeczy do przewiezienia. Faktycznie najlepiej będzie, jak przedzwonisz do firmy i poprosisz o konkretną wycenę. Odezwij się do firmy Japa&Co, oni mają całkiem dobre ceny, także dużo Cię nie skasują.

Gość Wojtek11
Jak ostatnio oddawałem meble teściom to wysłałem je za pośrednictwem mw-spedition.com. Moje meble nie zajęły całego auta ale policzyli mi tylko za moje meble a nie za całe auto. Dzięki temu że to nie jest firma przeprowadzkowa to wyszło taniej i sprawniej bo działali według wyćwiczonego schematu tak by wyszło sprawnie.

Gość Give Your Box
Pozdrawiamy wszystkich mistrzów marketingu szeptanego w tym wątku :P A co do mebli... Najtaniej, najszybciej i najwygodniej jest dać je komuś, kto i tak jedzie w tym kierunku i może je przewieźć przy okazji. Skoro i tak jedzie, to i tak musi zatankować i zapłacić za autostrady itp. Jesli coś ze sobą zabierze i damy mu kilka dyszek, to będzie dla niego tylko oszczędność! OK, ale jak znaleźć kogoś kto jedzie w tym samym kierunku i chce zabrać paczkę przy okazji? Mieliśmy ten sam problem, więc stworzyliśmy Give Your Box, serwis który łączy osoby chcące łatwo przesłać paczkę oraz kierowców, którzy chcą zaoszczędzić koszty podróży, przewożąc przy okazji jakąś przesyłkę. W sumie to taki Blablacar dla paczek. Zajrzyjcie na Give Your Box - giveyourboxcom

Gość gość
give your box padłam xD pozdrawiasz sam siebie? myslisz ze jak na poczatku dasz taka c*****a wstawke to bedziesz bardziej wiarygodny? załosne