Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiriKiera4245

Polski pomozcie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KiriKiera4245

Mam odpowiedziec na nastepujace pytanie po przeczytaniu Ody Do Mlodosci.Mickiewicza..Czy przemawia do Ciebie zapal i emocjonalnosci wiersza,czy podobny tekst moglby sie stac wystapienie programowym wpolczesnej mlodziezy i uzasadnij osad. Drugie to przypomniec znane teksty literackie badz teksty kultury wyrazajace pragnienia i stan ducha wspolcznej mlodziezy i przedstawic ukazany w NIch obraz pokolenia..Mam calkowita pustke.boli mnie glowa i niemoge nic wymyslic.Prosze pomozcie

Gość buahahahahaha a to dobre
zapłać jakiejś studencinie to ci napisze :P

jeszcze awet tydzień nie minął od rozpoczęcia szkoły, ludzie! rozumiem, że można miec kryzys umysłowy :P tuż przed końcem roku czy semestru, kiedy ma się wszystkie przedmioty na głowie, ale zaraz na początku? \' Czy przemawia do Ciebie zapal i emocjonalnosci wiersza,czy podobny tekst moglby sie stac wystapienie programowym wpolczesnej mlodziezy i uzasadnij osad.\' -napisz co myślisz na ten temat i tyle... skąd mamy wiedziec czy wiersz do Ciebie przemawia czy jest Ci obojętny? a co do drugiego polecenia- jak już sama nie możesz nic wymyślec, to wpisz parę haseł w google... pewno coś wyskoczy...