Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belka276

W czym oddac mocz na badanie?

Polecane posty

Gość belka276

Koledzy, kolezanki, Trywialne pytanie, aczkolwiek nigdy wczesniej nie mialam badan tego typu. W czym nalezy oddac uryne na badanie - czy sa do tego celu specjalne pojemniki, ktore nalezy kupic w aptecze, czy mozna uzyc zwyklego sloiczka?

Gość są w aptece plastikowe
pojemniczki :)

Gość Siedemnastoletnia.
Eee tam, wystarczy słoiczek.

Gość sdffd
kiedys widzialam jak jeden facet taki starszy przyniosl napelniony w polowie litrowy sloik:D

Gość Siedemnastoletnia.
No i co z tego, że mamy XXI wiek? Ja zanoszę w słoiczku, nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na jakieś pojemniczki. :D

Gość musisz mieszkac na jakiejs
wiosce zabitej dechami, ze ci w przychodni przyjmują mocz w ... sloiku :o spaliłabym sie ze wstydu, a pielegniarki padłyby ze smiechu o matko pojemnik na mocz kosztuje ok 0,60gr na posiew 1- 1,20 zł

Gość vfdff
w sloiczku z czego? musisz go najpierw dobrze umyc, wyparzyc:) taniej wyjdzie kupno pojemiczka:)

Gość Siedemnastoletnia.
W słoiczku z koncentratu pomidorowego. :P Nie wstydzę się takich rzeczy, bo nie ma w tym nic złego. :classic_cool:

Gość kurde 21 wiek ...
po to stworzyli pojemniczki na kal i mocz zeby je uzywac ... nie kosztuja majatek bo tylko cos ok. 30 groszy ... tak ludzie przynosza mocz w roznych sloiczkach i opakowaniach np. po syropie ... a pozniej dziwia sie jakie wyniki badan maja ...

Gość nie badzcie pewni
ze te zakupione w aptece sa czyste, skad ta pewnosc? A afera brudnych strzykawek, nikt nie slyszal? Ja tez zanosilam wiele razy w butelkach po syropie i nikt sie nie smial anie mi nie bylo glupio. Wyniki zawsze mialam bardzo dobre, fakt butelki dokladnie mylam i wyparzalam. Nie przesadzajcie, ludzie gorsze swinstwa robia niz zanoszenie moczu w sloiczku, czy butelce.