Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana999

zapomniałam lyknac tbl...

Polecane posty

Gość zdezorientowana999

zapomnialam lyknac tabletki w zeszlym tygodniu( 4 przed koncem listka).Teraz jestem w trakcie 7dniowej przerwy. Wiem,ze gdy sie zapomni jednej z ostatnich tabletek,to sie powinno brac kolejny listek bez przerwy,ale mojego K.mialo nie byc,wiec przerwe zrobilam. Tylko moj K. niespodziewanie sie pojawil i czule go przywitalam.Teraz uprzytomnilam sobie moj blad.Poradzcie co powinnam zrobic? Zaczac przyjmowac od dzis kolejny listej??

Gość fjifjslidjsidjfeoiufier
17 tabletek zabezpiecza caly cykl, moglas przerwac branie i po 7 dniach przerwy zaczac kolejne opakowanie- wyjscie najlepsze lub nie robic przerwy i rozpoczac kolejne opakowanie a Ty co zrobilas? ktory dzien przerwy masz?

Gość zdezorientowana999
dolykalam do konca zgodnie z zaleceniami i teraz mam 3 dzien przerwy.Krwawienia z odstawienia jeszcze nie dostalam,ale to norma. Tyle ze mi sie "witac" zachcialo i teraz jestem w kropce.

Gość fjifjslidjsidjfeoiufier
to teraz bron boze nie zaczynaj kolejnego po 3 dniach przerwy bo organizm te 3 dni potraktuje jako kolejne zapomnienie piguly. wez normalnie po 7 dniach kolejna pigulke. zabezpieczaj sie dodatkowo przez 7 dni, zrob test ciazowy jesli chcesz za ok 2 tyg od tego powitalnego stosunku

Gość zdezorientowana999
czyli lekki stresik bedzie mnie trzymal...A jaka może byc szansa,ze zajde w ciaze??? Dzieki za odpowiedzi:)

Gość gość
pUVXIkKg