nowa83 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Witam . Moze ktoras z Was wie jaki jest dobry krem pod oczy dla skory dojrzalej, ktory mozna kupic w USA. Chcialabym zrobic dla mamy prezent, kolezanka powiedziala mi, ze dosyc dobry jest firmy Bioterm ale jakos nie jestem przekonana. Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup krem serii la prairie Napisano Wrzesień 6, 2007 i kup trzy kremy pod oczy na dzień i na noc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa83 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a moze wiesz czy dostane go w sephorze i jaka jest mniej wiecej cena ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup krem serii la prairie Napisano Wrzesień 6, 2007 w Polsce w Sephorze chyba nie ma tego kremu ale może w USA jest ja kupuję na allegro, dużo taniej i oryginały oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup krem serii la prairie Napisano Wrzesień 6, 2007 przejrzyj ten link, zorientujesz się w cenach http://www.allegro.pl/search.php?string=la+prairie&category=1435&description=1&country=1 a kremy biotherm też są fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa83 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dziekuje bardzo za pomoc. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach