Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyymymmm

NIE BęDE SIę MALOWAć!!O!!

Polecane posty

Gość hyyymymmm

ludzie często mówią mi że świetnie wyglądam, jestem ładna itp, ale postanowiłam się nie malować, aby gdy spytają co robię aby tak wyglądać powiedzieć, nic, nawet się nie maluję. Co prawda mój makijarz ogranicza się na tuszu do rzęs, lekkim dodatku podkładu w kremie i pomadce nawilżającej do rzęs, ale chcę wyeliminować tusz, tylko mam taki problem, że moje rzęsy są rzadkie i cienkie, PROSZE POWIEDZCIE MI CO ZROBIć ABY RZęSY BYłY łADNE, BEZ ZADNEJ HENNY ITP, JAKIE SPOSOBY Są NA TO?

Gość takamalagupia
też bym chciała mieć diealną twarzi się nie malować; ) też jestem ciekawa jak uzyskać piekne rzęsy:D

smaruj rzesy (np. stara szczoteczka do rzes) na noc olejkiem rycynowym!! bede piekne i lsniace!

Gość sdffd
i bardzo dobrze!! lepiej sie nie malowac niz wygladac tak sztucznie brrrr

Gość limpapimpa
ja tez tu wyczytalam o oleju rycynowym kupilam go i smarowalam jak glupia z miesiac za kazdym razem olej dostaje sie do oczu i efekty mial byc wlasnie po miesiacu ale juz nie wyrobilam dluzej moze troche lepiej bylo

Zgadzam się, olejek rycynowy to jeden z najlepszych sposobów. Smaruj KOŃCÓWKI rzęs na noc. Po około miesiącu efekty.