Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megi25

kończy zbyt szybko... co to znaczy????

Polecane posty

chłopak z którym spotykam się od miesiąca jest super!! jest tylko 1 problem:( nasz seks trwa chyba z 30 sekund :(:( i koniec:( on ma orgazm:( a ja nawet nie zdąże dobrze zacząć się rozkręcać:( jest to dorosły facet (28lat)jeszcze miesiąc temu był z kobietą z którą spotykał sie 5 lat, pozatym znany w środowisku jest jako casanowa, który zrywa laski na każdej imprezie, wiem, że lubi sez a lasek które przeleciał to nawet sam nie może zliczyc:/ więc o co chodzi?????? pomóżcie:(

Gość Magda Rejmer

Gość aia
niewiem ale ja mam taki sam problem jestem z mężem 7 latnasz najdłuzszy stosunek trwał ok 2min dziewczyno jak tak będzie dalej daj sobie spokuj dobrze ci radze wiem co to znaczy ja mam tez 25 lat jest dzieci mąż a ja niedługo wyląduje w wariatkowie bo nie wiem co robić

Gość PanPenis
Ja mialem takie problemy ze wstrzymaniem wytrysku i tez bylempo chwili gotowa, teraz to moge do godziny sie powstrzymac nietracac na twardosci kutasika hihi, poprostu trzeba pocwiczyc miesnie prostaty i wtedy jest okey, no nie odrazu , ale po jakims miesiacu sa juz widoczne i wyczowalne efekty.

Gość aia23
przynajmniej pan penis czwiczy bo muj mąż to zlewa muwi ze spróbuje lub pujdzie do seksuologa ale na następny dzien o wszystkim zapomina a nasze małrzeństwo które trwa od 1 roku już sie rozpada chodz cała rodzinka twierdzi ze jestesmy takim udanym małżenstwem jak prubuje z kimś porozmawiać to muwią przecierz jest taki dobry iże to przejściowe ale to trwa 7 lat poprostu nie mam się komu zwierzać

Gość pan_doktor
hehe zeob mu laske niech ci sie sposci na buzie...potem ciagnij mu dopuki nie stanie i drugi raz napewno bedzie dlozszy heheh

Gość aia23
panie doktorze he he to wcale nie jest śmieszne tylko żałosne

Gość PanPenis
AIA - w tym co poprzednik naklikal jest troche prawdy, poprostu musisz go za pierwszym razem doprowadzic do orgazmu bez jakichkolwiek przyjemnosci dla niego , potrzepac possac polaskotac po jajkach byle sie sposcil,a pozniej to dopiero po jakis 5min wez sie zaniego ale tak z sercem ,niedaj mu odpoczac ani zasnac (czesto sie zdaza) mi tez hihi ale wtedy jak mu stanie to stoi jak Panu Mlodemu A co do cwiczen to juz tak od 3 lat go cwicze i naciagam mu napletka bardzo mi to pomoglo, na poczatku bylo trudno kutasa jednego utrzymac w spokoju i czesto sie spulal , ale teeeeeraaaaaaz to hoho.Zonka moja niewie co i jak bo jej nic niepowiedzioalem , dziwi ja tylko naskorek ze jest jakis taki dluzszy ale przyjemny , tak mowi ale wiesz jakie sa Kobiety :) Okey , moze jeszcze sie zklikamy

Gość PanPenis1
AIA - w tym co poprzednik naklikal jest troche prawdy, poprostu musisz go za pierwszym razem doprowadzic do orgazmu bez jakichkolwiek przyjemnosci dla niego , potrzepac possac polaskotac po jajkach byle sie sposcil,a pozniej to dopiero po jakis 5min wez sie zaniego ale tak z sercem ,niedaj mu odpoczac ani zasnac (czesto sie zdaza) mi tez hihi ale wtedy jak mu stanie to stoi jak Panu Mlodemu A co do cwiczen to juz tak od 3 lat go cwicze i naciagam mu napletka bardzo mi to pomoglo, na poczatku bylo trudno kutasa jednego utrzymac w spokoju i czesto sie spulal , ale teeeeeraaaaaaz to hoho.Zonka moja niewie co i jak bo jej nic niepowiedzioalem , dziwi ja tylko naskorek ze jest jakis taki dluzszy ale przyjemny , tak mowi ale wiesz jakie sa Kobiety :) Okey , moze jeszcze sie zklikamy

Gość aia
jesteśmy jy\uż 7 lat wiesz ile razy to było prubowane ja za drugim razem czekam na ten sex wiem ze będzie dłużej a tu zonk 3 min i co ty na to wtedy to dopiero psycha mi siada i ryczeć się chce

Gość PanPenis1
taka wlasnie metode stosowałem w kontaktach z arabskimi i nigeryjskimi studentami :-p ale oni mogli mnie posuwac z 19 razy :classic_cool:

Gość PanPenis
Hmmm, znaczy sie niemasz leko, co by Ci tu poradzic, Ty chyba czujesz kiedy on dochodzi to wtedy daj mu pstryczka w jaja, napewno sie zbulwersuje , ale z czasem sie przyzwyczai, kiedys bylem czesto pstrykany po jajkach przez taka jedna nimpfomanke a ona wiedziala jak sobie dogodzic :)

Gość aia
chyba tak trzeba zrobić i łapac sie czego sie da hehe

Gość PanPenis
Aia i co , sprawdzilas dzisiejszej nocy czy pstryczek dziela?

Gość PanPenis
Aia , coto niema Cie tu dzisiaj?

Gość aia
halo alo witam na pogaduszkach